На Полтавщині чоловік вкрав у дитини самокат

21.07.2022, 17:29 Переглядів: 1 820

 

Хлопець залишив самокат на вулиці на декілька хвилин, а коли повернувся – той зник

20 липня до поліцейського офіцера Щербанівської тергромади звернулася місцева мешканка і повідомила, що 19 липня близько 21.00 в селі Розсошенці Полтавського району у її сина поцупили самокат. Про це повідомляє Управління превентивної діяльності поліції області. Хлопець залишив самокат на вулиці на декілька хвилин, а коли повернувся – той зник.

Поліцейські офіцери Щербанівської громади Михайло Козир та Віталія Шпак встановили особу зловмисника. Ним виявився 49-річний місцевий чоловік. Правоохоронці викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції для документування правопорушення. Самокат вилучили.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення крадію про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Поліція наголошує, що левова частка крадіжок відбувається, бо є вільний доступ до майна громадян. Тож правоохоронці радять не залишати цінні речі, велосипеди, скутери та відчинені автівки без нагляду. Якщо ж ви стали жертвою протиправних посягань, одразу інформуйте поліцію за номером «102» або будь-яким іншим зручним для вас способом.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх