«путін сказав усе з землею рівняти»: розвідка перехопила розмову росіян

14.04.2022, 00:39 Переглядів: 2 436

Солдат розповів про план повного знищення міст 

Українська розвідка за участі Нацполіції отримала перехоплення розмови військовослужбовця рф, яка розкриває можливі плани російського командування щодо війни в Україні. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Так, мобілізований військовослужбовець рф, Олег Карасьов, розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні: «путін сказав, якщо до 10 травня ні**я не зробимо, то все з землею рівняти».

За його словами, є розпорядження: «Рубіжне ще намагаємось "звільнити", а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні**я просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ - ред.), що кожен день з танків пи**уємо, зі всієї х**ні, а їм по**й. Наших стріляють щодня».

Українська розвідка зазначає: ця розмова підтверджує, що рф цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва рф, зокрема президента путіна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх