На Полтавщині затримали двох «аптекарів»

9.02.2022, 14:42 Переглядів: 3 387 Коментарів: 2

 

Чоловіки торгували «Метадоном», «Соннатом» та «Димедролом»

На Полтавщині правоохоронці припинили впіймали пару наркоторговців. Як повідомили у пресслужбі поліції, 30-річний та 54-річний мешканці міста Заводське, Миргородської громади, займалися незаконним придбанням, зберіганням та збутом наркотиків.

- У ході обшуків у них вилучили блістери з пігулками «Метадон», «Соннат», «Димедрол», мобільні телефони, гроші та інші речові докази, що вказують на причетність даних осіб до вчинення кримінальних правопорушень, - розповів Ігор Поліщук, начальник регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

- Наразі 30-річного фігуранта затримали. Вирішується питання щодо повідомлення обом правопорушникам про підозри та обрання їм запобіжних заходів. У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії. У разі встановлення вини судом особам може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, - додав Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

45
9 лютого 2022 17:25

Цікавий підхід до «замазування» реклами. На першому фото кока колу не «замазали» на останньому «замазал». А методон – не реклама лікарськіх або навіть наркотичних засобів?

[Фото поліції - їм видніше). Адміністрація]


1 1
0
10 лютого 2022 10:37

Живут в дерьме, продают дерьмо, ещё и на зону поедут за это. А организаторы так и будут жить припеваючи. Наверно, уже завтра замена будет готова.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх