Вночі на вулиці Олега Кошового сталася бійка: постраждав поліцейський (доповнено)

23.01.2022, 13:16 Переглядів: 7 461

 

На місце події приїжджали аж 5 екіпажів поліції та дві карети швидкої допомоги

Вночі з 22 на 23 січня на вулиці Олега Кошового сталася бійка між, ймовірно, нетверезими містянами. Про це повідомляють свідки інциденту у соцмережах.

На місце події приїжджали аж 5 екіпажів поліції та дві карети швидкої допомоги. Також з'явилася інформація про те, що один з поліцейських отримав тілесні ушкодження. Нападника затримали.

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі поліції 24 січня, за фактом спричинення тілесних ушкоджень патрульному відкрили кримінальне провадження.

Правоохоронець прибув у складі екіпажу патрульної поліції за викликом мешканки одного з будинків на вулиці Олега Кошового, яка скаржилася на гучну компанію молодиків у під’їзді. Один з дебоширів ударив поліцейського. Патрульному надали необхідну медичну допомогу.

- На даний час встановлені особи всіх учасників події. Серед них четверо кременчужан - 50, 32, 21 та 19-річний. Одного з них, 32-річного чоловіка, підозрюють в умисному заподіянні поліцейському тілесних ушкоджень. Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках відкритого кримінального провадження слідчі також вивчають «роль» інших учасників інциденту, - розповів Олександр Холондович, т.в.о. начальника Кременчуцького районного управління поліції.

Слідчі здійснюєть досудове розслідування за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: actual.today
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх