У Кременчуці поліція закрила підпільний ігровий зал

27.11.2021, 14:02 Переглядів: 1 915

 

Він працював в одному з багатоквартирних будинків

У Кременчуці правоохоронці припинили протиправну діяльність підпільного ігрового залу. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

До поліції Полтавщини надійшла оперативна інформація від громадян про незаконну діяльність ігрового залу в нежитловому приміщенні одного з багатоквартирних будинків. У ході подальшої перевірки, отримана інформація підтвердилася.

На підставі отриманого дозволу суду, слідчі обласного апарату поліції та оперативники УВБ, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели санкціонований обшук за вказаною адресою.

- У ході обшуку поліцейські виявили та припинили діяльність підпільного грального закладу, розрахованого на 14 гральних місць. Під час проведення слідчих дій у закладі перебувало 6 гравців та адміністраторка. Із місця вчинення правопорушення слідчими вилучено 15 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратор, списки клієнтів, телефон адміністратора та грошові кошти, здобуті шляхом протиправної діяльності, - розповів Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини.

За даним фактом поліцією розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками  кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 170 до 680 тисяч гривень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх