Будьте обережні: у кременчуцькому парку один домашній собака загриз іншого

22.11.2021, 15:31 Переглядів: 4 148

 

Пса вигулювали без намордника чи повідця (фото ілюстративне)

22 листопада до редакції звернулась кременчужанка Світлана, яка розповіла трагічну історію смерті свого пса, в надії, що інші господарі не стикнуться з такою ж ситуацією, а також, що всі господарі дотримуватимуть правил вигулу.

15 листопада у парку «Ювілейний» її батьки гуляли разом з йоркширським тер'єром, якого тримали на повідку. В якийсь момент до них підскочив великий чорний собака і вхопив йорка зубами. Підбігла господарка пса, намагалась розборонити собак і забрала свого пса на повідок. 

Батьки Світлани схопили йорка і кинулись до ветклініки, але врятувати малюка не вдалось. Переймаючись тим, щоб врятувати плеканця, кременчужани не сфотографували ні господиню, ні її собаку. Все, що вони запам'ятали, що собака був великий і чорний, схожий на різеншнауцера або чорного російського тер'єра, а господарка невисока, з коротким волоссям, на вигляд років 40.

Нагадаємо, що Законом «Про захист тварин від жорстокого поводження» передбачено, що вигул будь-яких собак без повідка та намордника можна здійснювати лише на навчально-дресирувальних майданчиках. Тобто в парку всі собаки мають бути на повідку. Однак, «небезпечних собак» не можна тримати без повідка та намордника навіть у зонах вигулу. Ба більше, довжина повідка повинна бути до 1,2 м. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх