На Полтавщині чоловіки незаконно нарубали повний ЗІЛ деревини

10.11.2021, 09:29 Переглядів: 2 269 Коментарів: 4

 

За це їм загрожує до 7 років позбавлення волі

У Полтавському районі, поблизу с. Мале Ладижине, поліцейські зафіксували факт незаконної вирубки лісу, а також викрили двох лісорубів. Одному із фігурантів вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Подія мала місце у вересні 2021 року. Під час огляду місця події слідчі виявили та вилучили автомобіль ЗІЛ-130, завантажений деревиною, бензопили, а також спиляні акації, клени та берези. Також встановили, що до кримінального правопорушення причетні місцеві мешканці, яким 52 та 26 років.

- Слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, за фактом незаконної порубки лісу відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.246 Кримінального кодексу України. Одному із фігурантів повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру другому правопорушнику, - розповів Максим Євграфов, начальник відділу №2 Полтавського районного управління поліції.

За попередньою оцінкою спеціалістів Державної екологічної інспекції Центрального округу, правопорушниками завдана шкода довкіллю в понад 250 тис. грн.

У разі доведення вини судом чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років. Тривають слідчі дії.

Теги: вирубка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

417
10 листопада 2021 09:48

Ні в якому разі не захищаю цих лісорубів, але в мене питання: Що там з вирубкою Карпат? Чому ті, хто щоденно вивизить ліс ешелонами не сидять? Мабуть тому, що хтось посадить мільярд дерев взамін.

 


15 1
1 457
10 листопада 2021 09:59

Цитата: shoni1970
Чому ті, хто щоденно вивизить ліс ешелонами не сидять?
так тому шо і ті, хто копає бурштин, та везе контрабас через кордон, а токож тому що і ті, шо люблять квартири, швидкість...та інші. Бо то було велике на....о від бубломойского, на яке клюнуло 75%....


13 1
1 457
10 листопада 2021 12:33

кстати, а шо там с роттердам +? а вот шо.-

Чумак був єдиним законним заявником у справі "Роттердам+", що підтверджено рішенням суду першої інстанції. Таким чином, після відкликання Чумаком свого позову, заявників у цьому процесі більше не залишилося.
Оскаржувати закриття справи продовжують два заводи Коломойського, які вважають себе потерпілими від формули. Вони є великими споживачами електроенергії і систематично домагаються зниження для себе закупівельних цін на електрику.
Нагадаємо, розслідування справи "Роттердам+" тривало понад 4 роки. Було проведено понад десять експертиз, жодна з яких не встановила збиток від дії формули. Загалом державні експертні інститути підтвердили юридичну та економічну обґрунтованість формули "Роттердам+", що випливає з рішення суду.

а бизнес на крови зеленского то не в счет.


3 2
40
10 листопада 2021 13:43

А в Кривушах вдоль дамбы вырубуют деревья и вывозят машинами, и уже добрались ко дворам.
Этого никому не видно?

 


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх