Сусіди здали: кременчужанин облаштував у квартирі наркопритон

9.11.2021, 15:40 Переглядів: 2 411

 

Чоловік жив з парою наркоманів

Поліцейські припинили діяльність наркопритону у Кременчуці. 52-річний чоловік зберігав у квартирі наркотики та психотропи, а також пускав наркозалежних до себе додому, щоб ті могли прийняти дозу. Про це повідомили у Департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Інформацію про те, що в одній з кременчуцьких багатоповерхівок діє наркопритон поліції надали небайдужі громадяни. Поліцейські провели у помешканні зловмисників санкціонований обшук, під час якого вилучили канабіс, метамфетамін, прекурсори, лабораторне обладнання, порожні пакетики та шприци з залишками наркотиків, а також пристрої для виживання.

Крім того, на момент обшуку в квартирі також знаходилися ще двоє громадян, яким господар надав своє приміщення для вживання наркотиків.

Усі вилучені речові докази направили на експертизу. Після отримання результатів дослідження слідчі планують повідомити зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинене чоловіку може загрожувати до 5 років за гратами.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх