На вихідних кременчужани вирішували конфлікт з пістолетом та газовим балончиком

11.10.2021, 10:35 Переглядів: 2 425 Коментарів: 4

 

Про інцидент на своїй сторінці у фейсбуці написав депутат Кременчуцької районної ради Олег Шаповал, який був його учасником

На вихідних депутат Кременчуцької районної ради VІІІ скликання Олег Шаповал опублікував на своїй сторінці у фейсбуці розповідь про те, який інцидент стався з ним та його сином.

«Шановні громадяни міста Кременчука! Як звичайний мешканець нашого міста та депутат Кременчуцької районної ради VІІІ скликання хочу повідомити та застерегти! В суботу 9.10.2021 о 20.00 за адресою 101 м-н, буд. 11 з моїм сином та зі мною стався жахливий випадок.

Під’їхавши за цією адресою, ми одразу помітили чоловіка в куртці кольору хакі в капюшоні та жінку. Мій син пішов у своїх справах, а я зайшов у гості до свого друга, який мешкає за цією адресою. Через декілька хвилин до мене зателефонував син, який тривожним голосом прохав мене вийти на подвір'я, тому що на нього був скоєний напад з погрозами від жінки прострелити колеса авто. На що мій син відповів: «Та що ви таке кажете?» У чоловіка, який стояв поруч, він побачив пістолет та почув перемикання затвору і питання: «У тебя есть ко мне вопросы?»

Виходячи з парадної, я побачив сина, запитав, де ці люди. Вони знаходились біля другого під’їзду. Я і мій друг підійшли до цих людей (ті самі, яких ми бачили раніше), вони були в нетверезому стані. На запитання «Це ви з пістолетом?» чоловік поліз у свою кишеню. Я не став чекати дій з його сторони, блокував його руки міцним захватом, а мій друг, перехопивши та вирвавши його пістолет з його кишені, окрикнув, я забрав у нього пістолет та поклав його на лаву.

Я відразу зреагував, набрав «102» та викликав патрульну службу. По приїзду на місце троє поліцейських вийшли з авто, представились. Вони запитали, хто здійснив виклик поліції. Я відповів, що це викликав я. Зафіксувавши пістолет, поліцейські викликали оперативну групу.

З боку жінки (як з‘ясувалось, вона є донькою цього чоловіка) була неадекватна дія: діставши газовий балончик із своєї кишені, зі злобою та образами застосувала його в бік поліцейських та мого друга і мене, не розуміючи, що цим самим скоїла напад на поліцейських.

А тепер питання до громадян Кременчука. Мої дії правильні чи ні? Напишіть, будь ласка, в коментарях. Слідство розпочалось, а поліція в рамках закону розбереться».

Пізніше Кременчуцьке райуправління поліції прокоментувало цей інцидент так.

9 жовтня близько 20.15 до поліції надійшло повідомлення від 24-річного кременчужанина про конфлікт з малознайомим чоловіком, що відбувся в нагірній частині міста. Зі слів заявника, у руках іншого чоловіка пістолет.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправління поліції Андрій Власенко повідомив, що за вказаною у телефонному зверненні адресою прибула слідчо-оперативна група поліції та оперативники. Вони встановили особу чоловіка, з яким у заявника виник конфлікт. Ним виявився 54-річний місцевий житель. У кременчужанина вилучили пістолет.

За даним фактом слідчий підрозділ Кременчуцького райуправління, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Кременчуцьке райуправління поліції
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

354
11 жовтня 2021 11:42

Однобокая информация. Для полноты картины нужно позицию второй стороны. 
[З радістю її додамо. Якщо знаєте когось з іншої сторони - нехай нам зателефонують 068-640-44-48. Адміністрація]


8 1
680
11 жовтня 2021 12:56

А тепер питання до громадян Кременчука. Мої дії правильні чи ні?

Ответный вопрос: А правильные ли ваши действия позволять товарищу Малецкому выделять миллионы гривен на содержание "фиолетовой" газеты? Или позволять застройку реки Днепр?

 

интересно у нас законы работают, да?

 


10 2
85
11 жовтня 2021 13:02

Ой ,что то мне подсказывает почему-то ,что было все наоборот, а сейчас кто первым сдал тот и прав.И цвет скамейки довольно символичен.

 


6 1
0
11 жовтня 2021 13:02

Кременчуківця? Ви серйозно? Вас що усіх там попердолило? Можливо вас примушують це робити то подайте якийсь знак.


9 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх