Затримали кременчужанина, який більше 10 разів обкрадав офіси і магазини

30.09.2021, 17:13 Переглядів: 2 346

 

Чоловік цупив усе, що погано лежить

Слідчі та оперативники Кременчуцького районного управління поліції затримали місцевого 42-річного чоловіка, причетного щонайменше до 10-ти крадіжок із офісів, магазинів та приватних установ міста.

Як повідомила пресслужба поліції, 28 вересня правоохоронці задокументували факт незаконного проникнення до магазину в центрі Кременчука. Крадій пошкодив стіну, проник усередину приміщення та викрав комп’ютерну техніку, мобільні телефони й особисті речі власника.

 

Під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейським досить швидко вдалося вийти на слід правопорушника та встановити його особу. Вдома та у автівці фігуранта знайшли й вилучили викрадені речі, а також знаряддя вчинення злочинів.

- У процесі слідства нами встановлено, що фігурант проникав до приміщень, пошкоджуючи металопластикові конструкції стін та вікон. Крав все, що можна було продати. На часі його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові повідомили про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу, - розповів Андрій Власенко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кременчуцького районного управління поліції.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка поєднана з проникненням до сховища, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини судом, підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі.

 

Теги: крадіжка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх