У Полтаві конфлікт між водіями закінчився стріляниною

5.08.2021, 09:03 Переглядів: 2 243

 

Один прострелив іншому коліно

4 серпня до відділу поліції № 1 Полтавського райуправління надійшло повідомлення від медиків про 34-річного чоловіка, ушпиталеного з вогнепальним пораненням коліна.

Як повідомляє пресслужба поліції, близько 13.00, на вулиці Половка відбувся конфлікт між двома учасниками дорожнього руху. Один із них (водій автомобіля Renault Kangoo) здійснив постріл у бік потерпілого з револьвера під патрон Флобера.

- Під час проведення оперативно-слідчих заходів ми встановили причетність до правопорушення жителя Полтави, 1963 року народження. За даним фактом слідчі поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Речові докази вилучені, - повідомив Олександр Савчук, начальник відділу поліції № 1 (Київський район).

На даний час вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу. За хуліганство зі зброєю Кримінальний закон передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх