В ДТП на Полтавщині травмувалися п’ятеро чоловік, серед яких діти

24.05.2021, 13:03 Переглядів: 2 773

 

Поліція Полтавщини встановлює обставини трьох ДТП

Минулої доби на Полтавщині у Лютенській територіальній громаді, Миргородського району та у Полтаві сталися одразу три дорожньо-транспортні пригоди. Серед травмованих - двоє дітей. Про це повідомляє сайт Нацполіції Полтавщини.


Автопригода, в якій загинув водій, сталася 23 травня, близько 12.00, на автодорозі «Гадяч-Лютенька», неподалік села Лютеньки Миргородського району.


Попередньо відомо, що 41-річний водій автомобіля Dacia Duster, з’їхав за межі проїзної частини на узбіччя, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Від отриманих травм водій позашляховика загинув на місці.


За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.


Того ж дня,23 травня, близько 10.40, на в’їзді в Полтаву з автодороги «Київ-Харків», поблизу мікрорайону Левада, зіткнулися автомобілі Volkswagen Golf та «ЗАЗ-Daewoo».


Як наслідок: травмовано трьох пасажирів Volkswagen Golf. 6-річну дівчинку карета швидкої допомоги госпіталізувала до дитячої лікарні Полтави для надання невідкладної медичної допомоги, 4-річному хлопчику та 30-річній жінці надали медичну допомогу на місці.


 


Ще одна автопригода сталася цього дня у Полтаві, на вулиці Європейській, близько 16. 00. Попередньо встановлено, що зіткнулися автомобілі BMW-520D та ВАЗ-21093.Травми отримали і водій, і пасажирка.


За обома фактами ДТП, які сталися у Полтаві, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Автор: Ірина Андрєєва Джерело фото: нацполіція Полтавщини
Теги: ДТП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх