У Кременчуці почастішали випадки «банківських» шахрайств

14.05.2021, 10:32 Переглядів: 2 113 Коментарів: 1

 

Щонайменше двох кременчужан ошукали за минулу добу

 Все частіше правоохоронці повідомляють про випадки шахрайств, пов'язаних з діяльністю псевдобанківських працівників.


За даними оперативних служб, 13 травня о 18.47 до поліції звернулась 37-річна кременчужанка із заявою про те, що 12 травня близько 15.00 невідомі написали їй зі сторінки її знайомої у соцмережах і під приводом допомоги заволоділи її грошима в сумі 24000 грн з банківської картки. Ймовірніше за все, за банківськими даними оформили кредит, проте наразі інформація перевіряється.

 

Того ж дня 13 травня о 17.02 до поліції звернулась ще одна кременчужанка і повідомила, що їй зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником банку, та під приводом надання банківських послуг отримала дані про картку. Майже одразу після телефонної розмови жінка не дорахувалась 10402 грн, які були зняті з банківської картки.


- Останнім часом у Кременчуці почастішали випадки шахрайств, пов'язаних з діяльністю псевдобанківських працівників або ж просто шахраїв, які ошукують кременчужан через онлайн-сервіси. Правоохоронці звертаються до містян з проханням бути обережнішими та не надавати дані про свої карткові рахунки невідомим, ретельно перевіряти інформацію та, по можливості, не пересилати гроші непевним контактам, - говорить пресофіцер Кременчуцького відділу поліції Анна Волювач.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

157
14 травня 2021 14:04

Развод для самых тупых... при каждом посещении банка сотрудники талдычут по 100500+ раз - "не сообщайте свои данные никому, даже сотрудникам банка"


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх