У Кременчуці патрульні зупинили п'яного водія, який віз пасажира з наркотиками

23.03.2021, 14:31 Переглядів: 2 184 Коментарів: 8

 

Чоловік ну зовсім не хотів спілкуватися з поліцейськими, чим і привернув увагу до себе

У Кременчуці патрульні зупинили п'яного водія, який віз пасажира з наркотиками. Як повідомляє патрульна поліція Кременчука, це сталося у ніч на 23 березня на вул. Андрія Ізюмова. 


Правоохоронці зупинили Volkswagen Polo, водій якого порушив ПДР. Під час спілкуванні з керманичем інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у лікаря чоловік спочатку погодився, але потім передумав. 


В автомобілі також був пасажир, який робив усе аби уникнути спілкування з правоохоронцями. Але так він лише привернув до себе увагу. Така поведінка здалась поліцейським підозрілою, тому вони вирішили провести поверхневу перевірку. Виявилося, що причиною стурбованості чоловіка став пакет з речовиною білого кольору. 


На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія ж патрульні склали адміністративні матеріали: за ч. 1 ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має технічні несправності) КУпАП.

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

4 371
1
23 березня 2021 15:24

В автомобілі також був пасажир, який робив усе аби уникнути спілкування з правоохоронцями

А он обязан с ними спілкуватися? Странноватая причина досмотра...Не оправдываю наркоманов, но тут явное превышение полномочий со стороны полицейских. Так можно каждого останавливать и шманать- не понравился....не так посмотрел....что за бред.


15 15
272
23 березня 2021 16:48

Цитата: zzzzzz
но тут явное превышение полномочий со стороны полицейских. Так можно каждого останавливать и шманать

А як виявляти от таких "укурків"?! Назвите законні дії???


11 5
0
23 березня 2021 17:07

smileТролейбус остановите и пообщайтесь с пассажирами...

 

(а вообще, поддерживаю вышесказанное)

Цитата: zzzzzz
Странноватая причина досмотра...Не оправдываю наркоманов, но тут явное превышение полномочий со стороны полицейских. Так можно каждого останавливать и шманать- не понравился....не так посмотрел....что за бред.

 

Тот кто нарушает закон должен нести ответсвенность. Если его нарушает должностное лицо - вдвойне. Не считаю, что нарушение закона со стороны полицейских можно чем-либо оправдывать. Ничем они не лучше нарика, такие же правонарушители как он


11 1
4 371
1
23 березня 2021 18:11

Цитата: БРАТ
виявляти от таких "укурків"?! Назвите законні дії???
ну вы вот таксуете, насколько я знаю. Вам будет комфортно, если вашу машину будут постоянно тормозить ( кстати с 17 числа могут останавливатьтпросто так, чтобы дунуть в драгер) и шманать ваших клиентов, просто потому что они не хотят спілкуватися з поліцією?


5 6
99
1
23 березня 2021 18:34

кстати в странах ЕС нормальная практика остановить авто для проверки на алкоголь,а у нас поглянь какие все ранимые и обидчивые.


2 7
4 371
1
23 березня 2021 18:57

Цитата: Гуру
кстати в странах ЕС
полицейский не ищет повод тебя взуть любой ценой.


5 5
0
23 березня 2021 19:03

Цитата: Гуру
кстати в странах ЕС нормальная практика остановить авто для проверки на алкоголь,а у нас поглянь какие все ранимые и обидчивые.

 

Карманы у пасажиров проверять тоже нормально в ЕС?

 

Полиция должна быть там, куда её вызывают. А куда её не звали - их в помине не должно быть. У нас. Во всяком случае пока что. До тех пор пока они своими делами не докажут, что они приносят пользу, а не "сшибают" деньги. Авторитет и доверие приказом по министерству не выдается. Его надо заслужить... За последнее время "подвиги" "доблестных" лишь минусят карму в глазах простых людей.

 

Вспомните какое было отношение к новосозданной патрульной полиции, как они себя вели. И сравните с тем что есть сейчас. Успехи, мягко говоря, на троечку с минусом


4 1
367
1
23 березня 2021 21:48

вся суть понятна и проста ..перевозка наркоты запрещена ...если он забыл как в 90 стые у Маньки надо было прямо во дворе вмазаться иначе с собой не дадут на вынос ..Сейчас гуманисты нариков оправдывают ..пху на них 


3 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх