Неподалік Кременчука обікрали церкву - винесли срібло та їжу

7.02.2021, 17:01 Переглядів: 2 865

 

До поліції повідомив староста Нової Галещини

З Іоана-Богословської церкви вкрали речі та цінності. За інформацією пресслужби поліції, до правоохоронців звернувся староста Нової Галещини. Представник громади вказав на зникнення грошей, продуктів харчування та церковних виробів зі срібла. 


- Опрацювавши зібрану інформацію, поліцейські оперативно вийшли на «слід» підозрюваного. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Як з’ясувалося, чоловік раніше нерідко допомагав служителям церкви під час прибирання та будівництва. Слідчі вилучили у зловмисника речові докази його протиправної діяльності. Вирішується питання про повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу, - повідомив начальник поліції Кременчуцького району Іван Жук.


За попередніми даними, завдані релігійній установі збитки оцінюються у понад 10 тисяч гривень. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення. Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі. 

Теги: крадіжка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх