У центрі Полтави чоловік порізав жінку (додано)

29.09.2020, 19:41 Переглядів: 4 292 Коментарів: 2

 

Попередньо відомо, що потерпіла знайома зі своїм кривдником - він її колишній співмешканець

Сьогодні, 29 вересня, близько 15.00 правоохоронцям стало відомо про конфлікт між чоловіком та продавщицею одного з кіосків, розташованих у Полтаві на вулиці Чорновола. Під час сварки чоловік порізав жінку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.


34-річну постраждалу (1986 року народження) доставили до лікарні для надання допомоги, обстеження та визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. Особу ймовірного підозрюваного встановили. Поліція проводить першочергові слідчі дії.


За інформацією інтернет-видання «Полтавщина», напад стався всередині кіоску. Чоловік замахнувся на жінку ножем. Спершу лезо поранило щоку. Від другого удару потерпіла закрилася рукою, тому ніж перерізав артерію. Неподалік проходив хлопець, який прийшов на допомогу. Він перетиснув мотузкою артерію і затримав кров до приїзду «швидкої».


Зі слів знайомих потерпілої на місці події, раніше жінка розійшлася зі своїм колишнім співмешканцем. Він був тричі судимий. Сьогодні він почав погрожувати й жінка викликала поліцію. Чоловіка забрала патрульна поліція, а через годину відпустила. Після цього він прийшов у кісок помститися.


 


Згодом у патрульній поліції уточнили, що перший виклик від потерпілої надійшов о 8.50. Патрульним вона розповіла, що конфлікт вирішився мирним шляхом, тому не буде писати заяву. Через годину жінка знову зателефонувала до патрульних і повідомила, що чоловік повернувся. І лише згодом вже стався напад, на який приїхала кримінальна поліція.


Додано: у поліції Полтавщини повідомили, що потерпілій надали необхідну медичну допомогу. Ушкодження, яких зазнала полтавка, не становлять загрози для її життя. Чоловіка, якого підозрюють в нанесенні порізів, затримали, він дає пояснення слідчим. Встановлено, що це – знайомий потерпілої, 1985 року народження. 


Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. Відкрили кримінальне провадження за за ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство. 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: poltava.to
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
29 вересня 2020 21:34

Как обычно - "нету тела - нету дела."


11 1
0
30 вересня 2020 15:20

В Кременчуге один так тоже ходил. Угрожал, с топором приходил. А затем сжег заживо. Тут будет то же самое. Хочется верить, что я ошибаюсь и девушка сможет жить без страха за свою жизнь.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх