Кременчуцькі рятувальники вирушили на допомогу до колег на Луганщину

3.09.2020, 09:31 Переглядів: 2 240 Коментарів: 1

 

З Кременчука поїхали 10 рятувальників. З Полтавщини загалом відправилися 37 осіб

2 вересня зведений загін ГУ ДСНС України у Полтавській області у складі 7 пожежних автоцистерн та 37 осіб вирушив на допомогу своїм колегам у Луганську область. Рятувальники поїхали допомагати гасити пожежу в екосистемах біля села Болотене Станично-Луганського району.


За інформацією Кременчуцького міськрайонного управління ДСНС, з Кременчука на допомогу поїхали 10 рятувальників та 1 пожежний автомобіль.


ГУ ДСНС України у Луганській області повідомило, що 2 вересня на території області зафіксовано 24 загорання сухої трави на площі близько 1 200 гектарів. Станом на ранок 3 вересня ліквідовано 16 пожеж. Внаслідок пожежі загинула одна особа та дві особи з опіками різних ступенів важкості госпіталізовані. Вогонь знищив 13 покинутих житлових будинків.


Продовжується гасіння 6 осередків пожеж сухої трави та лісових насаджень на загальній площі 945 га в Кремінському, Новоайдарському та Станичо-Луганському районах. До гасіння пожеж задіяно 378 осіб та 68 одиниць техніки від ДСНС. З метою надання допомоги у гасінні лісових пожеж на території Луганської області від ДСНС додатково залучено 135 осіб та 27 одиниць техніки з Донецької, Дніпропетровської, Полтавської областей.


Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: ГУ ДСНС України у Полтавській області, фейсбук Джерело відео: ГУ ДСНС України у Полтавській області, фейсбук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

367
1
3 вересня 2020 11:18

Мда Зилы пока доедут до Харькова там сами справятся ..Спалят они полтоны АИ-92 на 10 000 народных дегег и 500 литров назад домой ...Зилы в пожарке не на пропане ,так как пропан не нацедить в канистру ...


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх