Свавілля чи дотримання закону: у Кременчуці виникла сутичка між жінками та поліцейськими

27.07.2020, 07:19 Переглядів: 14 024 Коментарів: 15

Інцидент трапився 12 липня на вулиці Київській; відео виклали у соцмережах

Ввечері 26 липня у соцмережах з'явилося відео, на якому видно, як двоє поліцейських у Кременчуці затримують жінку та хочуть вдягти на неї кайданки. Інша жінка намагається перешкодити правоохоронцям, у результаті сутички та штовханини, яка виникає, копи застосовують балончик зі сльозогінним газом.


Увага, на відео присутня ненормативна лексика

Террористов на молодежном пакуют

Gepostet von Live_Kremenchug am Sonntag, 26. Juli 2020


Пізніше пресслужба патрульної поліції Кременчука дала офіційний коментар щодо інциденту, який виник 12 липня на вулиці Київській.


Близько 21.00, патрулюючи вулицею Київською, патрульні помітили групу осіб, які розпивали алкогольні напої біля під'їзду багатоповерхівки, своїми діями громадяни порушували статтю 178 КУпАП. Вони поводили себе підозріло, тому згідно зі статтею 34 ЗУ «Про Національну поліцію», інспектори провели поверхневу перевірку, в ході якої в одного з громадян знайшли речовини, імовірно, наркотичного походження.


Поліцейські повідомили чоловіку про затримання, в той самий час до працівників поліції підійшли дві невідомі жінки та в грубій формі почали вимагати пояснень, висловлюватися нецензурною лайкою.


Копи відповідно до статті 36 ЗУ «Про Національну поліцію» вимагали залишити визначену ними територію, аби зберегти сліди правопорушення. Але жінки ігнорували законні вимоги та почали завдавати ударів працівникам поліції. Згідно зі статтею 45 ЗУ «Про Національну поліцію», інспектори вимушені були застосували спеціальні засоби та затримали одну з них.


На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшої кваліфікації дій громадян. Наразі за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Автор: Катерина Турубара Джерело відео: ФБ Live_Kremenchug
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 15

1 168
27 липня 2020 09:48

Насчет правомерности и необходимости задержания по предоставленному видео сложно объективно судить. Нужно смотреть видео с нагрудной камеры. И причем с самого начала.

А по исполнению это явный беспредел. Дрыщи даже не в состоянии провести задержание женщины. То, как они это делают - это же гребаный стыд. *** ***. Это первый момент.

Второй момент, где такая же ретивость при задержании Скрыпника с гранатой в Полтаве 24 июля? Там обосрались всем областным управлением. Наклали в штаны, как беспомощные ***. А тут безоружная женщина…Бухающие алкаши под подъездами - это безусловно мерзость. Но какая бы женщина не была, она явно не с гранатой или с ручным гранатометом наперевес. Так жестко ломать при попытке задержания, и не в состоянии это сделать, это же стыд. Я так понял, туда уже набирают кого попало с  уровнем ниже охранника автостоянки.

А в принципе, чему я удивляюсь…Там же, со слов Голобородька, «потужний міністр»…


76 17
0
27 липня 2020 09:53

Будет ли подниматься вопрос о лишении родительских прав этой ***, которая прикрываясь малышом, пытается выгородить собутыльников ? Это же не мать, она уже сделала выбор, жалко ребёнка.


46 12
84
27 липня 2020 09:55

Я один не понял, а причем толчек пожилой женщины с дальнейшим падением к задержанию.Просто люди из полицейских превращаются в Б Ы Д Л О....


37 31
0
27 липня 2020 10:04

А чувак, которого хотели задержать изначально, благополучно слинял. Его не задержали. Эх, полиция?


50 5
0
27 липня 2020 10:23

Цитата: evil
Там обосрались всем областным управлением. Наклали в штаны, как беспомощные шавки.

100%. Осталось только пресс-службе выйти и доложить по типу как  сейчас в титрах фильмов пишут - "при проведении операции не пострадал ни один полковник". А то что этот тип с гранатой бегает и представляет угрозу обычным гражданам, так то фигня они ж не полковники и не полицаи. А по этому видео я та ки не понял конечной цели их хаотичных действий - кто важней был для них, фигурант у которго выявили наркоту или эти женщины, которые влезли в тему?  Злодей то по итогу убежал. Так спрашивается тогда на хрена попу баян такая полиция? Т.е. они личное оскорбления считают более тяжким преступлением ,чем распространение наркотиков? 


36 4
198
27 липня 2020 10:55

Где видео нагрудных камер?


27 4
0
27 липня 2020 12:15

Цитата: AMD

Будет ли подниматься вопрос о лишении родительских прав этой алкоголички, которая прикрываясь малышом, пытается выгородить собутыльников ? Это же не мать, она уже сделала выбор, жалко ребёнка.

а помните инцидент на молодежном пару лет назад, когда полиция пыталась задержать алкаша с пивом? Было то же самое - физическая неспособность двух полицейских произвести задержание, *** с детьми на руках пытались противодействовать полиции прикрываясь своим ребенком!! В бошках у этих *** хоть что-то есть? Прыгать на мента и кричать - у миня дома рибенак... биомасса как она есть.

 



Цитата: Daniel Mroz
кто важней был для них, фигурант у которго выявили наркоту или эти женщины, которые влезли в тему? 

судорожный наркоман сидел на лавке, а *** бабы в этот момент прыгали на ментов. Вот они и "боролись" с теми, кто на них прыгал.


20 5
0
27 липня 2020 13:08

грустный видос...так задержание не проводится - это просто потягушки с разборками.


10 7
767
27 липня 2020 14:24

Поржал.... Торчок с скоростью улитки свалил, та в клумбу падает, шум, гам, веселье. Но зато торчок потом будет думать что это его проглючило.

Торчок мог в такой ситуации и крышей поехать. Приколите, под приходом увидеть такие картинки... Он пол фильма сидел и чухался как от глюков кошмарных. А потом свалил во время этой клоунады.

16 0
272
27 липня 2020 15:49

Блохери хренові... а те, як цю ушльопки наркоту двигають- так ні! Не видно?! - жалко стало "яжемать"...
чого вийшла до наркоші, коли дома дитини мала сама?!
Ще й пенсіонерка... це мабуть сестра тої, що тягала за волосся жіночку, яку побив чоловік в маршрутці...


І ось із-за отаких горе блохерів, які будуть кричати :"покажи посвідчення"! Поліція спізниться на виклик, коли ось такий наркоша буде когось різати або гвалтувати...


14 6
439
27 липня 2020 16:14

Цитата: БРАТ

буде когось різати або гвалтувати...

Это Вы про Кагарлык?

 

А то что сняли и выложили правильно.


4 5
136
28 липня 2020 01:43

Цитата: evil

Бухающие алкаши под подъездами - это безусловно мерзость. Но какая бы женщина не была, она явно не с гранатой или с ручным гранатометом наперевес. Так жестко ломать при попытке задержания это же стыд

жестко ? Да они с ней панькались просто. На алкашню сейчас вообще законных методов никаких нет


10 4
272
28 липня 2020 15:43

Цитата: gansit
Это Вы про Кагарлык?

Я- про інші випадки, де дійсно завдяки поліції було поперджено та врятовано велика кількість людських доль... і ніхто не звертає увагу на той фактор, що ті ж самі поліцейські постійно живуть на лінії вогню... згадайте, коли один ублюдок розстріляв копів у Дніпрі, завдячуючи водієві маршрутки- все майже вирішилось, окрім смертей самих поліцеських- а що могло б статись.... так -ні... поліцейські винні! І таких випадків - БАГАЦЬКО! Малолєтки на машині, які ганяли по місту- потім одному попала куля- загинув?! Винні копи!!! А ніхто не подумав, що може трапиться те- як було у нас- на КРАЗІ, коли одни товарищ РОЗІРВАВ на шматки цілу сім"ю!

Згадайте як Ви та ми жили років надцять ... і що??? ХТО ОСЬ ТАК МІГ ПІДІЙТИ ДО МІЛІЦІОНЕРА ТА ЗАПИТАТИ ЙОГО ПОСЛВІДЧЕННЯ та перешкоджати його діяльності?! ЩО скжите?!
Так що не треба пересмикувати!!!


6 2
0
28 липня 2020 17:20

Цитата: БРАТ
згадайте, коли один ублюдок розстріляв копів у Дніпрі

 

А давайте і справді пригадаємо, як то було, що то були за копи та що за ублюдок був. Як відреагувало суспільство.

 

Це були молоді копи, із новоствореної Нової поліції, яку створила Ека Згуладзе. ДАI було розформовано, а Нову поліцію створили з нуля. Пригадайте як у нас люди фотографувалися з новими копами та вірили в те що це не менти "совкового" типу, а справжні копи. Це була одна із небагатьох успішних та дуже радикальних реформ. Патрульна поліція на початку роботи бабусь переводила на переході, не брала хабарі, та не чіплялась до громадян, дуже чемно поводилась і за це дуже швидко отримала довіру у суспільстві. Коли тиз двох копів у Дніпрі застрелив колишній боєць роти спецпризначення «Торнадо»(підрозділ МВС), співчувала вся країна.

 

Але, зараз, якщо будут бити ногами тих поліцаїв які гвалтують жінок у відділках, які беруть хабарі, які бьють людей ногами що лежать на асфальті - ніхто не те що співчувати цим покидькам не буде, та не не будек за них заступатись, а ще й добавлять. Довіри - немає. Поліція перетворилась знов на злочинців у погонах, які грабують, вбивают людей, кришують кримінальний бізнес, роблять що завгодно окрім того що мають робити


4 5
439
28 липня 2020 18:10

Цитата: БРАТ



Згадайте як Ви та ми жили років надцять ... і що??? ХТО ОСЬ ТАК МІГ ПІДІЙТИ ДО МІЛІЦІОНЕРА ТА ЗАПИТАТИ ЙОГО ПОСЛВІДЧЕННЯ та перешкоджати його діяльності?! ЩО скжите?!
Так що не треба пересмикувати!!!

Вспомните,те времена ,когда это менты били и издевались над людьми в общественных местах?Да у них в кабинетах всё было,но и доверие к ментам было больше и люди рядом с ментами себя чувствовали хоть в какой то безопасности,а сейчас?

И заметьте,я пишу бандиты в полицейской форме,это моё личное мнение к этим персонам.Но есть и адекватные полицейские,но с каждым годом их все меньше и меньше.Вспомните в 15 году сколько было идейных,а сейчас ?


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх