Терпець урвався: стало відомо, чому в Кременчуці чоловік зарізав рідного брата

21.05.2020, 09:29 Переглядів: 10 212 Коментарів: 2

Загиблий нібито тероризував сусідів та власну матір, вимагаючи грошей на шкідливі звички. Та схоже що старший брат такого ставлення до мами стерпіти не зміг

«Надзвичайні новини» зняли сюжет про вбивство, що сталося 17 травня у Крюкові. 44-річний чоловік вдарив молодшого брата ножем у груди та шию. Останній помер на місці.


Сусіди родини погано характеризують загиблого Артура. За їхніми словами, він просив гроші на алкоголь та цигарки. Якщо не давали, то погрожував фізичною розправою.


- Этот человек был невыносим... Человек-террорист. Дай пива, дай водки, дай денег. А если не дашь - побью, - розповідає знайомий родини Сергій. 


44-річному Юрію, який чекатиме на вирок суду у слідчому ізолятору, сусіди співчувають. Артур нібито знущався з матері. Сам ніде не працював, але вимагав від неї гроші.


Юрій повернувся додому після проблем в особистому житті та став очевидцем такого ставлення меншого брата до матері - пенсіонерки та інваліда. Схоже, що того дня у чоловіка накипіло і він пішов на брата з ножем.


За інформацією начальника відділення №1 Кременчуцького відділу поліції Араіка Кочкаданяна, у потерпілого на тілі 5 ножових поранень в грудну клітку та в шию. Від таких ушкоджень чоловік помер на місці.


Сам Юрій також говорить про те, що Артур чіплявся до матері та вимагав гроші. Підозрюваний у вбивстві відповів «так» на запитання: «Це вже у Вас терпець урвався?»


 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: kriminal.ictv.ua
Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

159
21 травня 2020 12:00

Нет помощи ни от участкового ни от полиции, а ублюдков  отравляющих жизнь предостаточно, вот люди и вершат самосуд


38 0
0
21 травня 2020 13:17

Раніше таких в ЛТП можна було відправити чи хоч на 15 діб, щоб охолов, а зараз гуманісти-депутати понаприймали законів  не тронь його, бо він має право.


24 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх