Завдяки поліції Полтавщини судитимуть чоловіків, які знімали дітей в порно

29.12.2019, 10:32 Переглядів: 5 182

 

Двох підозрюваних затримали, а третього - оголосили у міжнародний розшук

Трьох жителів Київщини звинувачують у створенні і поширенні дитячої порнографії. Непристойні світлини і відео з дітьми в інтернеті побачив полтавець та повідомив про це в поліцію. 


Як повідомляє пресслужба слідчого управління поліції Полтавської області, вони, разом з фахівцями Кіберполіції викрили анонімну мережу, через яку спільники поширювали заборонений контент. 


Під час санкціонованих обшуків поліція вилучила близько 2 терабайтів відео, на яких зафільмовані 143 сцени сексуального характеру. У створені порнофільмів і фотографій негідники використовували дівчат віком від 8 до 17 років.


 


Правоохоронці зібрали достатньо доказів, щоб висунути фігурантам звинувачення у скоєнні зґвалтувань, розбещенні неповнолітніх і малолітніх, а також у виготовленні і розповсюдженні порнографічної продукції з метою отримання надприбутків. 


У квартирах, що орендували чоловіки в Києві, поліція вилучила понад 10 тисяч доларів і близько 300 тисяч гривень готівкою. Іще понад 150 тисяч гривень заарештували  на банківських рахунках. 


 


Одного чоловіка суд взяв під варту. Другого, який був пособником злочинної діяльності, відпустили під заставу. Третього - оголосили в міжнародний розшук та заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Якщо суд визнає фігурантів винними у сукупності цих злочинів, їм загрожує до 15 років позбавлення волі.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх