На 850 гривень оштрафували чоловіка, який на Полтавщині намагався викрасти дизпальне

25.12.2019, 15:05 Переглядів: 3 276 Коментарів: 1

Обвинувачений злив дизпальне з трактора та заховав каністри. Але чоловіку не дали задумане довести до кінця - його кримінальні дії помітили

 

Днями Великобагачанський районний суд виніс вирок раніше не судимому чоловіку, який намагався викрасти дизпальне. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.


18 вересня цього року близько 16.30 обвинувачений перебував на роботі в тракторній бригаді, в ангарі для зберігання сільськогосподарської техніки. Все відбувалося в селі Довгалівка Великобагачанського району.


Чоловік ремонтував трактор марки «ЮМЗ-6». Потім злив з бака цього трактора 25 літрів дизельного пального, яке помістив до двох пластикових каністр об'ємом 20 та 5 літрів. Потім ці каністри заховав біля ангара, щоб пізніше звідти забрати. Але не зміг цього зробити, бо дії чоловіка помітили. Завдані збитки оцінили в 700 гривень.


Дії обвинуваченого кваліфікуються за ч.2 ст.15, ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), яке не було не доведене до кінця з причин, що не залежали від його волі.


10 жовтня між представником потерпілого та обвинуваченим була укладена угода про примирення. Суд цю угоду затвердив, чоловіка визнали винним та призначили покарання - 850 гривень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
26 грудня 2019 09:41

А що там чути з Єдиного державного реєстру судових рішень щодо крадіжок в Укроборомпромі? Або хоча б узнайте що там в Реєстрі із справою за фактом розкрадання коштів при ремонті Крюківського мосту? Похєрили по тихому? Ну хоч дядька з каністрою солярки впіймали, молодці...


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх