Суд виніс вирок молодикам, які напали у Кременчуці на подружжя пенсіонерів

6.11.2019, 14:04 Переглядів: 2 766

Прокуратура оскаржує рішення суду першої інстанції, оскільки вимагає суворішого покарання

Суд першої інстанції виніс вирок двом молодикам, які у Кременчуці напали на подружжя пенсіонерів.


Як повідомила пресслужба прокуратури, злочин стався у березні 2018 року. Близько 4.25 чоловік та дружина чекали на автобус на зупинці громадського транспорту «Ринок». До них підійшли 2 молодиків і вдарили 84-річного чоловіка, забрали валізу з документами та особистими речами. На кілька хвилин потерпілий втратив свідомість, а коли прийшов до тями, викликав поліцію.


Патрульні знайшли нападників у дворі житлового будинку, один із них навіть заховався під чийсь автомобіль, але його помітили.


Під час розслідування з'ясували, що один з нападників причетний до низки інших злочинів. Зокрема, упродовж липня 2017 – лютого 2018 років злочинець:

  • зірвав із шиї кременчужанки золотий ланцюжок;
  • вкрав із магазину та ломбарду комп’ютерну техніку та мобільні телефони;
  • пограбував неповнолітнього хлопчика та ще одну жительку Кременчука, спричинивши потерпілим понад 59 тисяч гривень збитків.

Автозаводський районний суд одного зловмисника засудив за ч. 2 ст. 187 (розбій, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна. Іншого – також за ч. 2 ст. 187 та за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, вчинена повторно) і ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України до 7 років 2 місяців позбавлення волі без конфіскації майна.


Вирок суду поки не набув законної сили, оскільки Кременчуцька місцева прокуратура оскаржила його, вимагаючи для обох молодиків суворішого покарання.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх