«На гарячому»зловили полтавця, який продавав наркотики

29.07.2018, 10:01 Переглядів: 2 296

 

50-річного чоловіка затримали під час збуту наркотиків

Правоохоронці викрили «на гарячому» полтавця, який продавав наркотики. За інформацією прес-служби прокуратури, 26 липня прокурори спільно з правоохоронцями затримали 50-річного полтавця під час збуту наркотичних засобів.

 
Прокурор Полтавської місцевої прокуратури Григорій Гринь повідомив, що чоловіка затримали «на гарячому» під час продажу особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого.

 
На місці події у чоловіка виявили і вилучили 160 грн., отримані від незаконної діяльності, засоби зв'язку, які останній використовував для спілкування з клієнтами, та наркотичний засіб. А під час санкціонованого обшуку за місцем проживання – особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, насіння конопель, пристрої для споживання наркотичних речовин. Також правоохоронці вилучили 130 кущів вищезгаданої рослини, які полтавець вирощував на присадибній ділянці поблизу приватного будинку, де проживав.


Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. А Октябрський районний суд Полтави обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.


- Полтавець уже притягувався до кримінальної відповідальності за виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах без мети збуту, тобто за ч. 2 ст. 309 КК України. Наразі йому інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів з ознаками повторності (ч. 2 ст. 307 КК України), незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту з ознаками повторності (ч. 2 ст. 309 КК України), незаконне вирощування конопель (ч. 2 ст. 310 КК України), - зазначив прокурор.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба прокуратури Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх