СБУ на Полтавщині проведе антитерористичне навчання

29.07.2018, 11:02 Переглядів: 2 484

 

Силовики застосовуватимуть спецтехніку та озброєних правоохоронців. Громадян прохають зберігати спокій й адекватно реагувати на перевірку документів та огляд особистих речей

На початку серпня Служба безпеки України проведе антитерористичні навчання у кількох населених пунктах Полтавщини. З 1 по 3 серпня планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання відбуватимуться у кількох локаціях Миргородського району та низці населених пунктів області.


- Відпрацювання силовиками навчальних завдань відбуватиметься в умовах наближених до реальних, що передбачає залучення спецтехніки і озброєних правоохоронців. У рамках навчання на окремих територіях також можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей та транспортних засобів, - йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.


Мешканців Полтавщини закликають зберігати спокій у зв’язку з ймовірним зосередженням військових та спецпризначенців, а також просить громадян належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців (перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей, можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів тощо). Наголошуємо, що всі ці дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства.


У випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб і транспортних засобів просимо невідкладно повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (0532) 511-838 або спецлінію поліції 102.

Теги: СБУ АТО
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх