Детективи на Полтавщині вилучили близько 2-х кілограмів наркотиків

10.06.2018, 18:01 Переглядів: 2 598

 

54-річний чоловік виявив канабіс недалеко від власного дому

На Миргородщині детективи вилучили близько 2-х кілограмів наркотиків та знищили 143 дикоростучих рослин конопель. Як повідомляє прес-служба поліції, 54-річний чоловік зберігав наркотики у власному підсобному приміщенні. Миргородські детективи задокументували в ході проведення санкціонованих судом слідчих заходів.


Експертиза підтвердила належність вилученої речовини до особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, загальною вагою 1,8 кілограми.


У ході досудового розслідування поліціянти встановили і джерело походження наркотику. З'ясувалось, що чоловік отримав нарковмісну сировину з дикоростучих рослин конопель, які виявив в чагарниках неподалік свого домогосподарства.


 


Всі 143 дикоростучі рослини копонель правоохоронці знищили. 54-річному фігуранту оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах).


Санкція даної статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від 2 до 5 років. Наразі досудове розслідування закінчено і обвинувальний акт спрямований до суду.

Теги: наркотики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх