Арсен Аваков назвав міста, де готуються теракти і збройні провокації

15.11.2015, 11:19 Переглядів: 5 104

Кременчука у списку немає, але правоохоронці працюють в посиленому режимі

МВС та СБУ мають інформацію про підготовку терористичних атак і провокацій з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та ряді інших міст країни. Про це у Facebook заявив голова МВС Арсен Аваков.

 

"За даними оперативних служб, в найближчі кілька днів нам доведеться пережити кілька спроб деструктивних антиукраїнських сил дестабілізувати ситуацію в країні. Мною прийнято рішення про переведення всіх правоохоронних структур на посилений режим роботи", - зазначив він.

 

Аваков звернувся до політичних сил, громадських організацій, які планують проводити в найближчі дні масові акції, мітинги та заходи.

 

"Нацполіція та Нацгвардія готові забезпечити правопорядок і безпеку на цих акціях за умови дотримання з боку організаторів та усіма учасниками норм безпеки - у тісній співпраці з правоохоронцями", - заявив глава МВС.

 

Також міністр внутрішніх справ закликав з розумінням ставитись до посилених заходів безпеки в публічних місцях, на транспорті, на дорогах країни - до вимог про зупинку автотранспорту, перевірку документів і автомобілів.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх