За тиждень в обласному МНС змінилося три керівники

25.05.2006, 16:05 Переглядів: 2 537
Один з них крісло займав з допомогою болгарки та охоронців.

Минулого понеділка в Головному управлінні Міністерства надзвичайних ситуацій України в Полтавській області змінився керівник. Зранку до приймальні начальника управління завітав колишній начальник, полковник Михайло Вовк і показав рішення суду про поновлення його на роботі. “ Коли мені зателефонували колеги і повідомили, що приїхав пан Вовк, я був в облдержадміністрації. Згодом стало відомо, що він був не один, а з кількома начебто охоронцями. Болгаркою вони спиляли двері до мого кабінету і зайняли його. Свої речі звідти я ще й не вивіз”, – заявив “Телеграфу тепер вже екс-начальник, підполковник Сергій Фірсов. Відповідну заяву щодо дій свого наступника він подав до міліції та міністерства. Сам підполковник Фірсов пішов у відпустку і буде перебувати в розпорядженні міністра.
Нагадаємо, Михайло Вовк повернувся на свою посаду через рік після того, як наказом тодішнього міністра МНС Жванії його було звільнено з цієї ж посади. Поновив полковника на службі один із районних судів Києва, куди він подав позов, не погодившись із причиною звільнення. До речі, начальником ГУ МНС України в Полтавській області полковник пробув усього три місяці. До цього він очолював міське управління МНС у Ялті.
Проте в середині тижня з міністерства надійшов наказ про реформування головного управління. Відтепер у Полтаві буде звичайне управління МНС України в Полтавській області. Полковника Вовка знову звільнили, тепер – через реорганізацію. А 22 травня на апаратній нараді в облдержадміністрації виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Віктор Іноземцев представив новопризначеного начальника управління міністерства з надзвичайних ситуацій у Полтавській області. Ним став Орліковський Андріан Іванович. До цього часу він працював заступником начальника головного управління міністерства з надзвичайних ситуацій у Харківській області.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх