Пiтбуль загриз бабусю

25.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 831
Жахлива трагедiя сталася в одному з помешкань багатоповерхiвки, що у провулку Рибальському в Полтавi. Десятимiсячне щеня пiтбультер'єра насмерть загризло 78-рiчну жiнку..

'Разом з лiтньою жiнкою у квартирi мешкали її донька i зять, – розповiдає старший інспектор із зв’язків з громадськістю УМВС в областi Андрiй Чепiжний. – Молодi пiшли у гостi, а жiнка залишилася наодинцi з десятимiсячним собакою'. Що стало причиною агресiї, наразi з'ясувати не вдалося, адже свiдкiв трагедії немає. Міліціонери припускають, що собака просив їсти, а бабуся, швидше за все, відмахнулась. Пес втратив контроль і накинувся на жінку. Міліцію і „швидку” викликали сусіди, які почули крик про допомогу. Але врятувати жінку не вдалося. 'Медики констатували, що жiнка загинула вiд того, що зiйшла кров'ю, – сказав пан Чепiжний. – Пес перегриз їй артерiї на ногах, а потiм, коли старенька впала, – i на руках'.
Коли додому повернулись молодi господарі, пес накинувся і на них. 'На щастя, чоловiк змiг впоратися з собакою, – зазначив пан Чепiжний. – Його зв'язали, а потiм застрелили. Причому зробити це довелося мiсцевому мисливцю, бо в службi, яка вiдповідає за знищення тварин сказали, що робочий день у них вже уже закiнчився'. До речі, кілька тижнів тому цей собака вже покусав семирічного хлопчика.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх