Дворічного хлопчика шукали дві доби

25.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 440
17 травня правоохоронці міста знайшли дитину, яку за дві доби до цього викрала 20-річна жінка. Остання, обманувши сп’янілу знайому, вийшла з 2-річним хлопчиком погуляти і...

Дві доби 24-річна матуся не знаходила собі місця, шукаючи свого дворічного сина Владислава. “14 травня вона залишила дитину у сусідки, а сама пішла на базар торгувати. Таке бувало частенько. За десятку сусідка погоджувалася наглядати за дітьми, батьки яких працювали. Повернувшись з роботи, мати не знайшла свого сина у сусідки. Сама сусідка була добре напідпитку”, – розповідає прес-секретар начальника Кременчуцької міської міліції Лариса Бєлковська.
Горе-нянька заспокоювала жінку, що, мовляв, дитину забрала на прогулянку її знайома і вони ось-ось мають повернутися. Та, як з’ясували згодом працівники міліції, до яких матуся звернулася майже через добу, ніхто дитину повертати не збирався.
Того дня до няньки завітала в гості її 20-річна знайома, що мешкає в селі Майбородівка Кременчуцького району. Знали вони одна одну мало, та гостя прийшла з „чекушкою”, а коли побачила у подруги маленького хлопчика, в голові визрів план викрадення. Як каже начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх Автозаводського райвиконкому Олег Головаш, згодом у жінок горілка закінчилась, тож подруга швиденько погодилась збігати ще за одною пляшкою, і заразом... погуляти з дитиною. З прогулянки вона не повернулась.
Правоохоронці встановили особу викрадачки та почали перевіряти можливі адреси її проживання. Знайомі розповідали, що бачили жінку з дитиною, яку вона представляла як свого, усиновленого в дитячому будинку, сина. Затримали викрадачку на квартирі її колишнього співмешканця. Там же була і дитина, яка на той час була хворою. “У хлопчика сильно піднялась температура. Щоб знизити жар, “турботлива матуся” давала йому якісь невідомі пігулки. Що знайшла, те й давала”, – розповідають правоохоронці.
На запитання, навіщо викрала малюка, жінка простодушно відповіла, що хотіла мати власну дитину. Зі слів затриманої, це не перше її викрадення. На сьогодні ця інформація перевіряється.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх