Google запустив онлайн-екскурсії п’ятдесятьма музеями світу

21.09.2016, 15:07 Переглядів: 4 639

Google запустив онлайн-екскурсії п’ятдесятьма музеями світу

Користувачі Google вже можуть переглянути 150 інтерактивних виставок, 300 тисяч фотографій і відео та 30 віртуальних турів з 360-градусним оглядом

Google запустив тематичну онлайн-експозицію, присвячену світу живої природи і еволюції людства. Користувачам пропонується відвідати 150 інтерактивних виставок з 300 тисячами фотографій і відео та 30 віртуальними турами по 50 музеям світу. Онлайн-екскурсії доступні на сайті проекту Google Arts & Culture.

 

В його рамках користувач може опинитися на підмостках кращих театрів світу, включаючи Карнегі-хол, Берлінську філармонію, Паризьку оперу, Міський театр Сан-Паулу та багато інших. Проект отримав назву «Performing Arts».

 

Як повідомляють розробники, вони використовували технологію віртуальної реальності, щоб «оживити» деякі експонати, наприклад, Жіраффатітана з Музею природної історії в Берліні, одного

з найвищих динозаврів, коли-небудь жили на планеті. Крім того, сайт включає в себе більше сотні інтерактивних матеріалів про вистави і закулісне життя.

 

Google запустив онлайн-екскурсії п’ятдесятьма музеями світу

 

Відвідувачам онлайн-виставки також пропонують подивитися, як виглядають 3 000 видів живих істот, зібраних в одній гігантській шафі, і дізнатися, як могли виглядати наші предки.

 

Експонати можна розглянути в браузері, а також в новому додатку Google Arts & Culture. Панорамні відео доступні також на YouTube. Всі інтерактивні виставки та онлайн-екскурсії проводяться англійською мовою.

 

Автор: Руслана Горгола Відео: Google Arts & Culture Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх