19 липня відбудеться жеребкування землі для учасників АТО

12.07.2016, 16:21 Переглядів: 2 834

Щоб отримати земельні ділянки парку "Депутатський" - необхідно написати заяву до 13 липня

19 липня о 10.00 відбудеться жеребкування земельних ділянок у колишньому парку “Депутатський”. На 97 ділянок претендують 376 учасників бойових дій, серед яких 320 - учасники АТО, а на 54 земельні ділянки для будівництва гаражів претендує 130 осіб. Документи на участь у жеребкуванні приймаються до 13 липня включно.

 

 

- Також надійшло 35 звернень від учасників бойових дій без кременчуцької прописки. Згідно з Положенням у жеребкуванні беруть участь учасники, які зареєстровані та проживають у Кременчуці, інші будуть брати участь у жеребкуванні після забезпечення мешканців в повному обсязі, - зазначила начальник земельного управління Ірина Безверха.

 

За словами заступника мера Дмитра Кравченка, на розгляді знаходиться 1162 звернення щодо виготовлення графічних матеріалів, з них 996 мають відповідний статус, 153 - надали довідку про участь в АТО.

 

4 земельні ділянки по вул. Енергетиків зарезервовано для наступного відведення учасникам бойових дій антитерористичної операції, а також членам сімей загиблих учасників бойових дій АТО.

 

 

Зараз проходять громадські слухання плану земель на вул. Академіка Герасимовича (раніше Котлова). Після жеребкування цих земельних ділянок 29 серпня, розпочнуть розгляд земельних ділянок на Молодіжному. До кінця року члени робочої групи планують провести жеребкування мікрорайону Озерний.

 

Нагадаємо, до І черги включені земельні ділянки колишнього парку «Депутатський», ІІ черга - ділянки розташовані в районі вул. Академіка Герасимовича (раніше Котлова) та Чумацький шлях (раніше Сербіченка), III черга – квт. 297, IV – в жилому масиві Млинки – Лашки, V – вул. Пілотів, VI – мікрорайон «Озерний».

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх