Графіті Шевченка у Кременчуці може лишитися без нагляду

9.06.2016, 14:30 Переглядів: 4 083

Графіті Шевченка у Кременчуці може лишитися без нагляду

Його творці та захисники звертаються до небайдужих кременчужан з проханням про допомогу

Графіті Шевченка у Кременчуці ризикує лишитися без нагляду. Про це 7 червня на своїй сторінці у Facebook написав ініціатор встановлення цих камер Юрій Глансков.

 

Зараз камери відеоспостереження, що знімають графіті Шевченка на електростанції, працюють лише на запис, онлайн трансляція чи зкачування даних з них через мережу неможлива. А з липня камери будуть зовсім вимкнені власником точки доступу до електромережі.

 

Така ситуація загрожує пошкодженням вуличного арту. Навіть наявність відеонагляду не врятував Кобзаря від двох нападів, але так можна хоча б бачити винуватців. Крім того, ці камери знімають перехрестя «електростанції» і не раз допомагали поліції.

 

Графіті Шевченка у Кременчуці може лишитися без нагляду 

 

Встановили камери близько року тому, з ініціативи Юрія Гланскова. На обладнання (камери та реєстратор) скинулися громадяни, та місцеві підприємці, інтернет-трафік та живлення надав підприємець, що має офіс неподалік і справно сплачував за електрику та трафік близько 100-130 гривень на місяць. Але більше він такої змоги не має.

 

Його немає в чому звинувачувати. Він і так понад рік мовчки фінансував проект, до якого не причетний.
З початку була домовленість з другим підприємцем (патріотом країни) що в замін надання електрики, та інету, перший буде отримувати деякі блага. Але другий, мабуть, забувся чи теж втомився втрачати, хоч і мізерні кошти, але не за що. І його теж немає в чому звинувачувати. Насправді", - пише в своєму пості Юрій.

 

Графіті Шевченка у Кременчуці може лишитися без нагляду

 

Він звертається до представників місцевої влади та небайдужих громадян за допомогою в вирішенні цієї ситуації. Якщо таке рішення не буде знайдено, то обладнання демонтують та передадуть тим, хто вкладав гроші в його придбання.

 

Нагадаємо, що з’явилося графіті із зображенням Кобзаря та панорами Євромайдану в районі електростанції 9 березня 2014 року, в День народження Тараса Шевченка, завдяки Сергію Брильову та його однодумцям. З тих пір графіті неодноразово паплюжили вандали.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: соціальні мережі
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх