Кременчуцькі патрульні вчаться рятувати життя до приїзду «швидкої»

9.06.2016, 14:30 Переглядів: 2 450

Кременчуцькі патрульні вчаться рятувати життя до приїзду «швидкої»

Пройшовши курс, інспектори знатимуть, якою має бути перша допомога, як проводити первинний огляд і, що робити в типових ситуаціях.

8 червня для кременчуцьких патрульних розпочались триденні курси невідкладного медичного реагування. Про це “Телеграфу” телефоном повідомила організатор заходу та волонтер Олеся.

 

За інформацією прес-служби патрульної поліції, підготовку копів проводить організація «Захист патріотів», яка в березні вчила охочих кременчужан надавати домедичну допомогу.

 

«Захист Патріотів» — це команда координаторів на чолі з директором гуманітарних ініціатив Світового Конґресу Українців доктором Уляною Супрун та групою інструкторів, підготовлених західними експертами у сфері тактичної медицини. Вони з 2015 року проводять навчання для лікарів в Україні з метою підвищення їхньої кваліфікації та навичок відповідно до найкращих світових практик.

 

Рятувати життя копів вчитимуть три дні - з 8 по 10 червня. Вчора патрульні пройшли теоретичний курс, а сьогодні і завтра пробуватимуть застосувати отримані знання з надання першої допомоги в екстремальних ситуаціях на практиці.

 

Пройшовши курс, інспектори знатимуть, якою має бути перша допомога, як проводити первинний огляд і що робити в типових ситуаціях. Патрульні проводитимуть евакуацію і транспортну мобілізацію, серцево-легеневу реанімацію та навчаться виявляти та зупиняти критичну кровотечу.

 

Сьогодні увечері на території управління патрульної поліції для копів влаштують ситуацію, наближену до реальної і поліцейським доведеться в екстремальних умовах (вибухатимуть петарди та буде багато диму) надавати невідкладну долікарську допомогу потерпілим, що потрапили у ДТП.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх