Виставка "Театр намірів" відкрилась у Кременчуці

6.01.2016, 10:00 Переглядів: 3 832

Виставка "Театр намірів" відкрилась у Кременчуці

5 січня у Кременчуцькій міській художній галереї відбулося відкриття колективної виставки живописців «Театр намірів». Вечір-відкриття став справжнім синтезом мистецтв.

 

У виставці взяли участь троє кременчуцьких художників, для яких досвід сумісного виставляння - не перший. Ліана Рязанова-Мартінес, Максим Карюк та Ольга Куделя - постаті відомі серед мистецької аудиторії Кременчука. Тому охоче переглянути їхні яскраві й емоційні роботи прийшли не тільки журналісти та небайдужі до живопису кременчужани, а і друзі авторів, також художники та митці. Художня богема Кременчука в лиці Вадима Каторгіна, Олексія Рубанова та Сергія Брильова радо вітала винуватців творчого вечора та всіх присутніх з Новим роком і відкриттям події. Щиро бажали натхнення, ділилися враженнями. 

 

Привітати художників із відкриттям спільної виставки прийшли і музиканти. В ході програми виступили такі музичні колективи як Кременчуцький квартет саксофоністів, Гурт "Галюцінейшн Стріт", дитячий музичний колектив "Зоряні плеса". У фіналі заходу відбулося йога-шоу від Сергія Артеменка.

 

На виставці представлено 49 робіт. Картини всіх трьох художників, які вже вдруге виставляються у Кременчуцькій міській художній галереї разом (вперше це було у 2013 році - спільна виставка "Гармонія і хаос"), розташовані у двох виставкових залах. Вхід - вільний. Побачити полотна можна щодня, окрім п'ятниці та суботи, з 10.00 до 16.30 години, за адресою вул. Коцюбинського, 4, до 31 січня.

Автор: Ольга Смирнова Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх