Відпочинок дітей-пільговиків у літніх таборах: плануються зміни

23.09.2015, 14:00 Переглядів: 2 000

Кременчуцькі табори у 2015 році прийняли близько 4000 дітей

Штаб з організації оздоровлення та відпочинку дітей підвів підсумки роботи літнього сезону.

 

Протягом 2012-2015 року з міського бюджету було виділено більше 5 млн. грн. На оздоровлення дітей пільгових категорій у цьому році виділили понад 650 тис. грн.

 

Директор табору “Сонячний” Віталій Виливчук запропонував перейняти київський досвід з вибору таборів - дітям пільгових категорій виділяється цільова допомога, і батьки самостійно обирають табір відпочинку. Зараз кременчуцьким батькам надають путівки в табір, який виграв тендер.

 

 

У цьому році тендер виграв табір "Зоряний" і за 3 заїзди прийняв 1000 дітей.

 

Начальник міського фінансування Тетяна Неіленко пообіцяла розглянути пропозицію найближчим часом.

 

У цьому році Фонд соціального страхування частково не компенсував кошти за путівки у дитячі табори. Але незважаючи на це, цього року табори прийняли більше дітей, ніж у минулі роки.

 

Як розповів директор табору "Сонячний" Віталій Виливчук, за 4 заїзди прийняли 1738 дітей. Збільшилася кількість дітей, які приїхали з інших областей. 

 

"Відпочиваючі в таборі діти провели благодійний ярмарок та заробили 4 путівки для дітей, батьки яких служать в АТО", - зазначив Віталій Виливчук.

 

Наталія Попович, директор табору “Чайка”, зазначила, що табір спрацював на мінімальній потужності. В основному табір приймав дітей працівників кременчуцьких підприємств, які зараз працюють з перебоями. 

 

Директор табору "Супутник" Геннадій Панов повідомив, що цього року відпочило 535 дітей, що на 170 дітей більше, ніж минулого року. Також на території табору тренувалася збірна України з греко-римської боротьби. І пройшов чемпіонат України з пляжного волейболу.

 

"На річці Псел розпочали роботу, щоб зробити русло річки проточним”, - зазначив директор табору “Ерудит” Євген Прядко. За сезон у таборі відпочили 280 дітей, з них 160 - пільгових категорій, 80 - діти працівників освіти, решта реалізовані за повну вартість.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх