Сергій Брильов заново намалює графіті Кобзаря

8.05.2015, 09:05 Переглядів: 3 846

Сергій Брильов заново намалює графіті Кобзаря

На підготовку стіни до роботи потрібно понад 11 тисяч гривень

В Кременчуці місцевий художник Сергій Брильов заново намалює графіті Шевченко. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережах. Сергій зазначає, що для того, щоб зробити усе, як належить (встановити відеоспостереження та правильно підготувати стіну) потрібна чимала сума коштів - більше 11 тисяч гривень: 

 

"Вітаю, друзі! Як і обіцяв раніше, тримаю вас в курсі подій. Зазначу одразу, що плани змінилися більш конкретніше. Після перемов з різними людьми картина трохи стала ясніше. Буде відеоспостереження за стіною. Деяку суму вже зібрали, але не вистачає десь 200 доларів на це. Також будуть і будівельні фасадні роботи. Стіна буде рівна, підготовлена як треба, а не так, як було, на жаль… Робити це будуть професіонали, які знають своє діло. Частину витрат ці добрі люди беруть на себе. Приблизно матеріали тягнуть на 11 000 гривень. Авжеж доведеться по новому робити графіті, друкувати, склеювати та вирізати трафарети. Файли в мене є, але треба кошти на роздрук, десь 200-300 гривень. Відеоспостереження патріоти вже роблять, а фасадні роботи заплановані з 18 травня!!! ДОПОМОГА ПОТРІБНА ЯК ФІНАНСОВА, ТАК І РЕАЛЬНА В ДЕНЬ, КОЛИ ВЖЕ БЕЗПОСЕРЕДНЬО БУДУ НАНОСИТИ ЗОБРАЖЕННЯ НА СТІНУ!!! "
 - йдеться в повідомленні. 

Щодо питань та пропозицій Сергій пропонує звернутися до нього у соцмережах:

 

https://vk.com/sergeybrilyov 

https://www.facebook.com/ostromisl.artist

 

Або зателефонувати за номером - 093-180-5557, Сергій.

 

Також, Сергій додав, що вже є перша сотня гривень від його добре знайомого патріота Миколи, за що художник йому дуже вдячний.

 

Нагадаємо, що 9 березня 2014 року, в День народження Тараса Шевченка, в районі електростанції, завдяки Брильову та його однодумцям з’явилося на стіні графіті із зображенням Кобзаря та панорами Євромайдану.

 

Цього року невідомі вандали поглумилися над цією роботою - графіті Кобзареві облили коричневою фарбою в ніч на 19 квітня.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх