На вулиці Свіштовській пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою: є постраждалі та загиблі (додано)

7.11.2022, 15:44 Переглядів: 23 022

 

Рятувальникам довелося деблокувати водіїв

7 листопада сталася ДТП з потерпілими на вулиці Свіштовській – зіткнулися пасажирський автобус МАЗ №25 та вантажівка Volvo. Про це повідомляє патрульна поліція міста.

На місці аварії працюють патрульні, рятувальники та медики. Туди виїхала слідчо-оперативна група. Деталі згодом.

Додано:

За інформацією Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області, рятувальникам довелося деблокувати водіїв автобуса та вантажівки, використовуючи гідравлічні ножиці та домкрат.

Кременчуцьке районне управління поліції сповістило, що двох водіїв та кондуктора ушпиталили до лікарні на огляд. Слідчі встановлюють обставини ДТП.

Доповнено:

Водій вантажівки Volvo – 32-річний немісцевий чоловік - помер у лікарні. Про це повідомили у пресслужбі поліції. Керманич автобуса знаходиться у важкому стані.

Наразі слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Доповнено:

8 листопада стало відомо, що у лікарні помер і водій автобуса МАЗ. Про це повідомили у пресслужбі поліції. Слідство триває. Встановлюються всі обставини.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Кременчуцьке райуправління поліції, патрульна поліція Кременчука, ДСНС Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх