У Кременчуці син вбив матір й скинув тіло у колодязь зі сміттям (доповнено)

17.08.2021, 21:30 Переглядів: 17 278

На сполох кинулася донька загиблої

Сьогодні, 17 серпня, на вулиці Нерудна знайшли тіло 48-річної жінки з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє h_kremenchug. 

Жінку з 6 серпня вважали безвісті зниклою. Правоохоронці оперативно знайшли й затримали підозрюваного у вбивстві.

Як повідомляє Департамент карного розшуку у себе в телеграм-каналі, напередодні потерпіла перестала виходити на зв’язок зі знайомими та дочкою, про що остання повідомила поліцію. Зникнення було першим і дуже підозрілим.

У подальшому, під час проведення слідчих дій тіло 48-річної жінки виявили під грудою сміття, в колодязі, розміщеному на території домоволодіння.

Працівники карного розшуку провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що саме син позбавив життя матір, а після скинув тіло і інші речі до колодязя.

 

Встановлено, що 25-річний чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових кримінальних правопорушень.



На цей час чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України.

- Вніч на 4-5 скоїв вбивство мами вдарив її сокирою по голові... Вході сварки вдарив її. Вона почала виганяти мене з дому й почала мене ображати. У пориві злості вдарив її сокирою по голові. Сховав докази, прибрав вдома, скинув все у колодязь, який знаходиться на території. Й пішов з дому, - сказав підозрюваний. 

Доповнено:

Начальник Управління карного розшуку поліції області Сергій Махно, зазначив:

- Ми з’ясували, що чоловік спричинив жінці тілесні ушкодження під час сімейної сварки. Потім, намагаючись приховати сліди злочину, скинув тіло загиблої з її особистими речами до колодязя та замаскував побутовим сміттям. 

Відомо, що житель Кременчуцького району вже притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності.

- Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, повідомили фігурантові про підозру у скоєнні умисного вбивства. До суду вже спрямували клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу, - повідомив Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавщини.

Слідчі здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Якщо суд визнає підозрюваного винним у вчиненні особливо тяжкого злочину, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. 

 

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх