У Кременчуцькій ЦРЛ помер пацієнт з коронавірусом

27.04.2020, 10:13 Переглядів: 14 615 Коментарів: 2

 

Померлого поховали у Максимівці

У Кременчуцькій Центральній районній лікарні помер пацієнт з підтвердженим діагнозом COVID-19. По це повідомили сьогодні під час засідання штабу з ліквідації надзвичайної медико-біологічної ситуації. За даними лабораторного центру, про цю смерть повідомили з ЦРЛ телефоном, офіційного підтвердження ще немає. При цьому в лікарні кажуть, що хоча у пацієнта підтверджений діагноз COVID-19, але помер він не від цієї хвороби.


За інформацією директора департаменту ЖКГ Івана Москалика, родина померлого у суботу звернулася до спецкомбінату ритуальних послуг з проханням сприяти у похованні. Тіло підготували з дотриманням рекомендацій МОЗ і відвезли до Максимівки. Поховання провели з дотриманням вимог чинного законодавства, каже Іван Москалик.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

593
27 квітня 2020 10:29

Угу, в мире 200 000 тоже не от короновируса умерли, но они их считают.

А у нас же совок и коронавируса нет...


16 20
59
27 квітня 2020 16:24

разные страны по-разному считают, например, Италия, Испания, США умерших "с covid" приравнивают к смертям "от covid", в др пытаются определить мог ли вирус, даже присутствуя в организме, привести к смерти. То есть тут непонятно: кто отчитывается о "смертях от", а кто – о "смертях с". если на фоне инфекции умирает от своего основного заболевания – то врачи должны определить, явился ли COVID-19 первоначальной причиной смерти, он поспособствовал смерти или он вообще просто был, но никак не повлиял на ход патологического процесса, приведшего к смерти. И тут могут быть разные подходы между странами в том, как они это определяют. Но 


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх