На вагонзаводі у Кременчуці чергового електрика убило струмом

26.07.2019, 17:07 Переглядів: 15 569

 

Попередня причина — порушення правил охорони праці, але остаточний висновок зробить комісія, яка розслідує нещасний випадок

Сьогодні, 26 липня, близько 13.00, на Крюківському вагонзаводі трапився нещасний випадок на виробництві. Чергового електика цеху (1968 року народження) вбило струмом. Випадок, про який стало відомо редакції, прокоментував Віктор Фокін, начальник відділу охорони праці КВБЗ.


- У нас триває переналагодження прольоту у вагонобудівному цеху під нову продукцію, у корпусі вантажного вагонобудування. Працюють будівельники. Загиблий був черговим електриком цього цеху. Він мав підключити вібромашину — укладати бетон. Відчинив електошафу, що під напругою, та спробував підключити електродрот. При цьому нахилився і випадково доторкнувся лобом до клем напруги, і його вбило струмом. Працівник порушив правила охорони праці, - прокоментував Віктор Фокін.


За його словами, остаточні висновки про причини нещасного випадку зробить комісія під головуванням головного інспектора Держпраці. Висновки службового розслідування будуть відомі протягом 15 днів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх