«Кожен донат важливий»: «Берегині Крюкова» збирають кошти на тканину для маскувальних сіток

13.04.2024, 10:00 Переглядів: 1 387

 

Волонтерам потрібно закупити десять рулонів тканини та основи для плетіння.

Волонтерки «Берегині Крюкова» плетуть маскувальні сітки від початку повномасштабного вторгнення. Понад 50 осіб, переважно жінок, щодня виплітають десятки метрів маскування. Крім сіток, «Берегині» відправляють на фронт кікімори, матраси-скатки, ноші, подушки, спідню білизну.

«Ми щодня отримуємо від хлопців інформацію, що їм потрібне маскування. Це величезні обсяги тканин, які потрібно відправляти на різні напрямки», — розповідають «Берегині».

Зібрати кошти на тканину все складніше, констатують волонтерки. Зараз якнайшвидше дівчата мають відшити маскування для 116 бригади, 145 батальйону. Аби зібрати потрібні кошти на тканину «Берегині Крюкова» вирішили запустити аукціон.

«Це наші кременчуцькі хлопці, які знаходяться на передовій. Їм потрібно дуже багато сіток. Для цього нам необхідно закупити основу і 10 рулонів тканини. Саме для цього ми запускаємо аукціон, будемо продавати з аукціону гільзу, щоб закрити потребу у тканині та основі», — розповідає Васильєва Марина.

Гільзу, яку розмалювала місцева художниця Леся Хромінкова військові привезли з передової, Донецького напрямку.

«Аукціон триватиме тиждень, стартова ціна лота 500 грн. Виграє найбільший донат. Зібрати кошти зараз вкрай важко. Але кожен донат дуже потрібен. Сіток потрібно багато, є кому плести. Потрібні тканина та основа», — кажуть «Берегині».

Взяти участь в аукціоні волонтерського руху «Берегині Крюкова» можна на їх сторінці у соціальних мережах за посиланням: «Берегині Крюкова», аукціон. Там волонтерки публікують звіти про свою діяльність.

Автор: Роксолана Жукова Відео: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх