У Кременчуці знову відкрили McDonald’s (доповнено)

16.05.2023, 09:57 Переглядів: 7 856

 

Заклад громадського харчування не працював від початку широкомасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року

Сьогодні, 16 травня, у Кременчуці знову відкрили відому у світі мережу фаст-фуду McDonald’s, на який так чекали кременчужани.

Заклад відкрили без анонсованої дати. Хоча містяни бачили, що на території наводять лад.

Наші кореспонденти вже поїхали на місце смакують бургерами та картоплею фрі.

Нагадаємо, чутки про відкриття Маку ширилися з лютого, проте офіційної відповіді на наші запити в компанії не надавали. 

Чи відкриється у березні кременчуцький McDonald's

Нині клієнти можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.

 

Як повідомили «Телеграфу» у пресслужбі «Макдональдза», заклад працюватиме з 7.00 до 22.00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси й зачиняє заклад, аби працівники та гості могли пройти в укриття. У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклад працюватиме на обмежену кількість відвідувачів для ефективнішого відпрацювання оновлених процедур з безпеки.

За аналогією до відновлення роботи ресторанів, що тривалий час були зачиненими, у закладах Полтави та Кременчука спершу буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься.

Разом із щойно відновленими закладами в Україні нині працюють 87 ресторанів McDonald’s.

Фото: Дарія Згура

Доповнено:

Також «Кременчуцький ТелеграфЪ» поспілкувався з першими відвідувачами та дізнався їхні враження та за що вони полюбляють МакДональдз.

 

Я про нього взагалі забув, а тато зранку зателефонував і сказав, що МакДональдз відкрився. Емоції такі самі, як і до закриття. Нічого не змінилося крім цін та кетчупу, він більш томатний став, розповів Іван.

 

Ми дуже чекали, тепер буде де час влітку проводити. Сьогодні ми тут, як дізналися одразу о 10.00 прийшли. Ми любимо МакДональдс за «БігТейсті» та «БігМак», дуже смачно. Ми були у МакДональдз закордоном і в інших містах України, але вдома смачніше, розповіли кременчужанки Настя та Саша.

 

Ми тут поряд живемо, тому те, що відкрили МакДональдз, дуже чудово, бо ми його дуже любимо. Я думаю, що перемога скоро буде й у нас все буде добре. Вдома такого, як тут, не приготуєш, як би не намагались, навіть нагетси, однаково так не вийде, як тут, розповіла кременчужанка Алла.

 

Насправді я вже три тижні питала, коли відкриють МакДональдз, то я дуже вражена, я прийшла сюди о 10.00 попри уроки, бо дуже люблю МакДональдз. Люблю його за файний персонал, за їжу, за все дійсно люблю з щирого серця. Моя улюблена страва картопелька фрі, тож я у захваті, розповіла Анастасія.

 

Я люблю МакДональдз за те, що він такий як є, несхожий на будь-які інші заклади, неймовірний. Я дуже щаслива, що він відкрився. Я була у МакДональдз закордоном і в інших містах нашої країни, але тут найкраще місце. У Кременчуці найсмачніше, розповіла кременчужанка Катерина.

Автор: ТелеграфЪ Фото: Дарія Згура

А що ви замовлятимете у Макдональдз?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх