«Пам’ятаємо тих, хто загинув, та вітаємо захисників України»: у Кременчуці привітали нацгвардійців

24.03.2023, 15:05 Переглядів: 3 612

 

Військових привітали з річницею створення Національної гвардії 

Сьогодні, 24 березня, у міському Палаці культури Кременчука привітали нацгвардійців з 9 річницею створення Національної гвардії. Її відродили у 2014 році після початку анексії Криму росією. Зі словами привітання завітали керівники Кременчука, Кременчуцької РВА, правоохоронних структур, ракетної частини та льотного коледжу. 

 

Присутні хвилиною мовчання пом'янули загиблих воїнів, які відали життя в боротьбі за незалежність України. 

Далі нацгвардійців нагородили грамотами за віддану службу, а від громади Кременчука подарували 15 нагрудних камер, павербанки та ще кілька секретних штук, які допоможуть знищувати ворога.

 

Представник 107 ракетної бригади подарував символ частини — дракончика, який символізує «богів війни», що з 2014 року наводять жах на російські війська. 

— Бажаємо настання довгоочікуваної перемоги. Повернутися додому живими та здоровими. Також бажаємо козацького здоров'я, наснаги, віри в перемогу. Й разом до перемоги! Ми на своїй землі й правда на нашій стороні. Слава Україні! — привітав нацгвардійців заступник командира 107 реактивної артилерійської бригади. — Хай наш лагідний дракоша, який здорово кусає воїнів — надихає вас на виконання завдань на нашу з вами перемогу. 
— Пам’ятаємо тих, хто загинув у боротьбі з ворогом, а й не можемо не привітати тих, хто зараз несе службу. Хочу подякувати за службу та роботу, яку ви несете в кожному куточку України, — керівник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.
Керівник кременчуцьких нацгвардійців Олег Довголюк з нагрудною камерою, яка допоможе забезпечувати громадський порядок у Кременчуці
Керівник кременчуцьких нацгвардійців Олег Довголюк з нагрудною камерою, яка допоможе забезпечувати громадський порядок у Кременчуці

Міський голова Кременчуцької територіальної громади Віталій Малецький подякував військовим за захист:

— Від імені територіальної громади Кременчука щиро вітаю з Днем Національної гвардії. За ці 9 років Нацгвардія зарекомендувала себе потужним підрозділом, який у складі сил оборони бере участь в захисті та обороні держави й в успішному звільненні її територій від російського агресора. Ви своїм прикладом надихаєте молодь, багато молодих людей з Кременчука, району та Полтавщини прагнуть служити у підрозділах Нацгвардії. Ми сьогодні з честю зустрічаємо бійців Азову, бійців інших підрозділів, які спільно відвойовують наші землі. Велика честь та хвала кожному з вас. Вічна пам'ять полеглим хлопцям, які пішли у вічність. За пів години тут у Міському палаці прощатимуться з двома бійцями, вони з честю виконали свій громадянський обов'язок. 

Присутні подякували військовим Національної гвардії за нелегку службу, особливо тим, хто зустрічає професійне свято на бойовій варті.

— Ви дійсно зразковий підрозділ. Бажаю вам козацького здоров'я, натхнення, ефективного виконання бойових задач без втрат. Разом до Перемоги! Слава Україні! — сказав керівник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович.


Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх