Рок-Війна у Рокер Пабі: у Кременчуці збирали гроші на підтримку захисників України

12.03.2023, 11:12 Переглядів: 2 837

Було швидко, гучно та драйвово

Суботнього вечора, 11 березня, у Rocker Сoncert Pub відбувся благодійний концерт «Рок-Війна», під час якого збирали кошти на підтримку захисників України.

Першими виступили місцеві хлопці та прекрасна дівчина - гурт P.I.O.R. Кременчуцькі металісти виконали кілька потужних авторських пісень, вже від самого початку концерту створили драйвову атмосферу.

Примітно, що гурт існує лише місяць, проте пісень створили вже на цілий невеликий концертний виступ. Вірші складає вокалістка Ірина Титар, музику в основному пише гітарист Олег Шамрай, їм допомагають басист Юрій Віталієвич Боклан й ударник Андрій Карпенко.

- Наші пісні у більшості про кохання. Наразі виконуємо англійською, але ми у процесі написання пісень українською, - розповіла Ірина Титар.

Другим виступив кавер-гурт з Дніпра С4, гедлайнери концерту. Досвідчені хлопці потужно зіграли хіти англійців Motörhead, американців Megadeth та власний репертуар.

Народ під сценою активно мошився та слемився, а під сценою відбувався несамовитий хедбенгінг. Не обійшлося й без стінки на стінку. Хлопці та дівчата на рівних брали участь у цих активностях.

Влаштували на сцені свято важкої музики ударник Андрій Момот, засновник гурту гітарист Дмитро Скочко, гитарист-вокалист Костянтин Бублик і басист Данило Дикий.

Протягом виступу С4 відбувся благодійний аукціон: 2 футболки цього гурту, які не можна придбати у вільному продажу були придбані за 1,3 тис. грн.

- Нехай горить Москва та всі к.ц.пи під Симфонію руйнування. Будьте завжди вільними. Будьте героями сьогодні, завтра та завжди. Слава ЗСУ, - наголосив зі сцени Константин Бублик.

Long Live Rock'n'Rol




Фото: Володимир Дмитренко
Автор: Володимир Дмитренко Фото: Володимир Дмитренко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх