Лідер гурту Probass i Hardi з Кременчука заспівав у новому треку «Нація»

12.03.2023, 10:32 Переглядів: 2 380

  

Презентація пісні відбулася 10 березня 

Гурт з Кременчука Probass i Hardi презентували новий трек «Нація». У ньому навіть заспівав лідер гурту Артем Ткаченко. 

— Вже понад рік ми боремось за право бути українцями, бути нацією зі своєю мовою та культурою. Ми наче бджоли які захищають свій рідний вулик даємо відсіч ведмедю, що прийшов в наш дім, по наш мед. Як би не старались наші вороги знищити нас, чи зламати у них лише вийшло розлютити та об'єднати націю, — зазначив Артем Ткаченко. 

Новий трек гурту PROBASS ∆ HARDI про кожного з нас та про нашу лють до ворогів. В описі до треку зазначається, що цим релізом музиканти хочуть підтримати всіх хто зараз бореться за Україну, всіх волонтерів, кожен фронт який робить все для нашої перемоги.

Саме з цього релізу починається новий творчий етап гурту. В цій роботі фронтмен Артем Ткаченко або DJ PROBASS виступив ще і як вокаліст. Окрім музичної частини гурт додав в трек потужний речитатив доповнивши його гітарами та драм звучанням. Крім всієї команди до запису також був долучений скрипаль Назар Павлюк, що записав гуцульські мотиви привезені прямо з Карпат. Таким чином вийшла яскрава електронна робота з елементами етно, рок та хіп-хоп музики.

Разом із треком виходить і відеокліп від режисера “Роздам Сповна” Андрія Брунова відзнятий частково у Карпатах та під час туру гурту “Університетами України” де студенти першими мали можливість почути трек “Нація”.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх