Журналіст з Кременчука отримав орден «За заслуги» від президента Зеленського

7.06.2022, 10:31 Переглядів: 3 853

 

Вітаємо колегу з нагородженням

Президент України нагородив журналіста з Кременчука Олександра Моторного орденом «За заслуги» ІІ ступеня. Про це йдеться в Указі Президента України №394/2022 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня журналіста».

- За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики та інформаційної сфери, мужність і самовідданість, виявлені під час висвітлення подій повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність, - йдеться у повідомленні.

 

Олександр Моторний народився у Кременчуці. За освітою тренер з баскетболу. Працював у місцевій ТРК «Візит» , згодом переїхав до Харкова, до медіа-групи «Об’єктив». Із 2005 року у Києві: кореспондент у новинах на різних центральних телеканалах, а з 2008 у команді ТСН на «1+1».

 

Працював у зонах військових та громадянських конфліктів у Грузії, Пакистані, Афганістані, Тунісі, Єгипті, Лівії, Киргизстані. Із 2014 року регулярно працює в зоні бойових дій на території України. Війна для Моторного почалася ще з Криму у 2014 році.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх