Обстріл Херсонщини та Харківщини, удар по Дніпропетровщині - як минула ніч у регіонах

30.04.2022, 10:49 Переглядів: 2 925

 Зведення голів обласних військових адміністрацій на ранок 30 квітня

На Дніпропетровщині вранці стався «приліт» ракети у село Синельниківського району. Попередньо – без загиблих і постраждалих. Ворог обстріляв околиці Великої Костромки у Криворізькому районі. Поцілили по полям, ніхто з людей не постраждав.

Запоріжжя. В області в районі Гуляйполя тривають запеклі бої. Вночі активно працювала артилерія з обох боків. Інформація уточнюється. 

Вночі продовжилися обстріли Харкова, зокрема крайнього східного житлового району Салтівка. Одна людина поранена. В області вороги стріляли по населеним пунктам Богодухівського, Ізюмського та Лозівського районів. 

На Луганщині за вчора було 16 масованих артилерійських атак, загорілися 20 будинків та дві школи. Пошкоджено зокрема п?ять будинків у Гірському та 10 у Горіховому.  Інформація уточнюється. 

В Донецькій області були авіа- та ракетні удари, артилерія працювала по всій лінії фронту. Ворог зробив невдалі спроби прориву в Мар?їнці, Красногорівці та Новомихайлівці.  В Лимані були постійні обстріли артилерії як міста, та і громади. 

Маріуполь: стабільно складна ситуація..

Окупанти продовжують бойові дії на території Херсонщини та обстріл сусідніх областей. Через вибухи є багато знищених будинків та поранених громадян. Критичною залишається ситуація у селах, які межують з Миколаєвом, Снігурівкою, Зеленодольським та Кривим Рогом; села в окупації. Ситуація в області залишається складною.

Відносно спокійно ніч минула у на Волині, Закарпатті, Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Тернопільській, Хмельницькій, на Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Полтавщині, Сумщині, Київщині та Чернігівщині. 

Нагадаємо, за даними Генштабу, окупанти перекидають війська на Ізюм, на Запоріжжі не припиняють артобстріли.

Автор: Ольга Мінчук Джерело фото: Генштаб ЗСУ
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх