Тріумф Сатани: Путін перейшов усі межі, порушуючи міжнародне право та відчуваючи власну безкарність (доповнюється)

22.02.2022, 10:24 Переглядів: 7 187 Коментарів: 22

 

Як міжнародна спільнота реагує на визнання Путіним «ЛДНР» та введення російських військ до Донецька та Луганська

У своєму зверненні до громадян України Президент Володимир Зеленський зазначив, що «Росія легалізовує свої війська, які фактично перебували в окупованих районах Донбасу з 2014 року».

А міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що таким рішенням Кремль фактично визнав свою агресію проти України.

І якщо до сьогоднішньої ночі російські війська знаходились на окупованих ними територіях Донбасу та вели бойові дії проти наших військ під прикриттям збройних формувань маріонеткових режимів, то тепер вони там знаходяться вже відкрито та під своїм триколором. Отже російські політики від сьогодні можуть не брехати всьому світу про те, що «нас там нет». Маски скинуті. А через це загроза бойових дій між російськими регулярними військами, що відкрито визнали свою належність, та українськими військами на Донбасі зросла багатократно. До того, на окуповані території вночі увійшла велика кількість додаткових російських військ та бойової техніки, про що в соцмережах повідомляють місцеві жителі.

Як міжнародні спільнота реагує на відкрите попрання Росією усіх міжнародно-правових норм, усіх домовленостей та наданих обіцянок? Які санкції і коли будуть введені? Що робить влада України у цій надзвичайно небезпечній ситуації. Цю тему наша редакція буде досліджувати протягом усього дня, доповнюючи цю новину.

Вночі (у Нью-Йорку це був ще день) Рада безпеки ООН на заклик України провела термінове засідання та обговорила ситуацію щодо визнання Росією так званих «ЛДНР» та введення російських військ на територію, що контролюється окупаційною адміністрацією Росії. На ній усі члени Радбезу закликали Кремль відмовитися від дій, що призводять до ескалації, а представник РФ у відповідь звинуватив Київ у невиконанні мінських домовленостей.

На засіданні дії Росії щодо «ЛДНР» назвали спробою створити привід для подальшого вторгнення в Україну та заявили, що РФ своїми діями порушує міжнародне право і це матиме серйозні наслідки.

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що укази російського президента Володимира Путіна про визнання «незалежності» терористичних утворень на Донбасі є відкритою атакою на суверенітет України та означає вихід РФ з «мінських угод». Він наголосив, що подібний крок Москви є красномовним прикладом неповаги Путіна до норм міжнародного права.

Рішення Путіна осудив весь цивілізований світ, окрім його сателітів

Втім, вже знайшлись декілька країн, які підтримали це рішення Кремля. Це традиційні сателіти Москви: сирійський режим Башара Асада, Куба, Венесуела, Нікарагуа та ніким не визнані російські маріонетки – «Абхазія» та «Південна Осетія».

Міський голова Києва Віталій Кличко яскраве висловився щодо агресивих дій Путіна у своєму зверненні до киян та усіх українців.

У ньому він закликав міжнародних партнерів України терміново запровадити санкції проти РФ.

- Я хочу звернутися до киян, звернутися до всіх українців. З дій російської влади ми бачимо, що Росія фактично оголосила Україні війну. У Донецьку і Луганську купа російських військ, які сунули туди всю ніч. Оперативно, після виступу Путіна, і визнання ним абревіатурних утворень, зайшла орда, яка називає себе миротворцями. Агресори-миротворці?! Безглуздя і повна зневага до міжнародного права і суверенітету незалежних країн. Цинічно і неадекватно правитель Росії поставив під сумнів існування української держави і українського народу. Так я зауважу: Русь була Київською, а Київ – величним містом, ще коли десь були болота і ніхто не уявляв, що на них колись з’явиться Москва. Тому змиріться з цим! І зрозумійте нарешті: Україна обрала свій шлях і своє майбутнє! І воно – не в російській імперії. А – в цивілізованій демократичній спільноті країн. За цей вибір ми заплатили високу ціну. І відстоюємо його вже 8 років, відбиваючи російську агресію. Ми не боїмося і будемо боротися далі, – наголосив Віталій Кличко.

В «ЛДНР» сьогодні оголосили загальну мобілізацію

Ватажок «ДНР» Денис Пушилін сьогодні, 22 лютого, підписав «указ» про «добровільну мобілізацію» усіх чоловіків віком до 55 років.

Раніше Пушилін закликав усіх чоловіків, які здатні тримати зброю в руках, прибути до військових комісаріатів для проходження військової служби у «добровольному порядку». Він постійно озвучує фейки про нібито наступ української армії, залякує мешканців окупованих районів та організував примусову евакуацію цивільного населення до Росії.

Президент США Джо Байден запровадив санкції проти «ЛДНР»

Про це повідомляє пресслужба Білого дому. Указ президента США про блокування майна, що перебуває у США, яке належать особам, пов'язаним із так званою «ЛДНР», та заборону певних угод у зв'язку з визнанням Росією самопроголошених «Донецької та Луганської народних республік».

Цей указ дає можливість накладати санкції на будь-яку особу, яка вирішила діяти в самопроголошених республіках.

Визнання Російською Федерацією так званих регіонів «ДНР» або «ЛНР» України суперечить зобов'язанням Росії за Мінськими домовленостями й ще більше загрожує миру, стабільності, суверенітету та територіальній цілісності України, і, таким чином, є незвичною і надзвичайною загрозою національній безпеці та зовнішній політиці Сполучених Штатів, – йдеться в указі.

Указом забороняються інвестиції у т.зв. «ЛДНР», а також імпорт у США будь-яких товарів, послуг або технологій із цих регіонів. 

Казахстан не визнає «ЛДНР» та не буде відправляти свої війська на Донбас

Союзник Росії по ОДКБ не збирається визнавати незалежність «ЛДНР» та відправляти своїх військових у складі «миротворчих сил» ОДКБ на Донбас. Про це заявив міністр зовнішніх справ Казахстану Мухтар Тлеуберди. Наразі Казахстан відпрацьовую власну позицію щодо рішення Путіна по визнанню незалежності «ЛДНР», яка буде оголошена після засідання Ради безпеки країни.

Грузія засудила визнання Путіним ОРДЛО та нагадала, що це «повторює сценарій агресії 2008 року»

У Грузії засудили та назвали порушенням основоположних принципів міжнародного права рішення президента Росії Володимира Путіна визнати «незалежними» окуповані території Донбасу. Про це заявила президентка Грузії Саломе Зурабішвілі. Вона звернула увагу, що схожим чином Росія у 2008 році окупувала 20% території Грузії та висловила підтримку територіальній цілісності України.

Британія обіцяє жорсткі санкції, які сильно вдарять по економіці Росії

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що його країна негайно запровадить санкції проти Росії, яка «повністю порушила міжнародне право». За його словами, санкції будуть спрямовані проти російських економічних інтересів «настільки сильно, наскільки ми можемо» і вразять «російську військову машину». Детально про санкції він обіцяв розповісти під час виступу у парламенті о 14:30 за Києвом.

Борис Джонсон також заявив, що президент Росії Володимир Путін налаштований на повномасштабне вторгнення в Україну.

Самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» сьогодні, 22 лютого, одночасно ратифікували договори «про дружбу, співпрацю та взаємну допомогу між з Російською Федерацією».

Про це повідомили засоби масової агітації на окупованих територіях. 

А віцеспікерка псевдопарламенту «ЛНР» Ольга Кобцева озвучила загрози щодо наступу на українську територію, заявивши, що вся Луганська область є територією псевдореспубліки. За її словами, псевдореспубліка буде «відстоювати» всю Луганщину та закликала Україну "добровільно відвести війська".

12:35  Міністерство закордонних справ направило президенту України запит щодо розриву дипломатичних відносин з Російською Федерацією. 

Про це щойно заявив президент Володимир Зеленський на пресконференції у Києві

Російська Дума ратифікувала угоди про дружбу, співпрацю та взаємодопомогу з «ЛДНР»

Далі угоди має ратифікувати російська Рада федерації. Договір передбачає, що сторони можуть надавати одна одній військову допомогу, а Росії дозволяється розміщувати військові бази на Донбасі. Договір також передбачає спільну охорону державного кордону. МЗС Росії зробило заяву, що Москва визнає «ЛНР» та «ДНР» у тих межах, в рамках яких наразі окупаційна адміністрація контролює їх територію.

Турецький президент Реджеп Ердоган, коментуючи рішення Путіна визнати «ЛДНР», заявив, що такі дії Росії є «неприйнятними».

Глава Туреччини заявив, що підтримує суверенітет та територіальну цілісність України і закликав дотримуватися міжнародного права. Ердоган також розкритикував Захід за неефективність Мюнхенського саміту з безпеки.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про зупинку сертифікації газопроводу «Північний потік-2»

Про це він повідомив під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Ірландії Міхалом Мартіном у Берліні.

«Ситуація сьогодні принципово інша. Своїми діями на сході України Путін порушує не лише Мінські домовленості, а й Статут ООН, який передбачає збереження територіальної цілісності та суверенітету держав», – зазначив Шольц. 

14:40  Росія остаточно визнала «ЛДНР».

Рада Федерації РФ ратифікувала «договори про дружбу та співпрацю» з так званими «ЛНР» та «ДНР». Таким чином Росія повноцінно визнала незалежність псевдореспублік та отримала внутрішнє юридичне підґрунтя для введення своїх військ на непідконтрольні уряду України ОРДЛО.

15:10 Велика Британія запроваджує санкції проти 5 провідних російських банків та трьох олігархів.

Про це оголосив прем?єр-міністр країни Борис Джонсон. За інформацією російських ЗМІ, санкції запроваджуються проти банків «Россия», «Промсвязьбанк», «Генбанк», «Индустриальный сберегательный банк», а також «Черноморский банк развития и реконструкции».

Верховна Рада України схвалила заяву із засудженням незаконного визнання Росією «ЛДНР»

Постанову № 7088 із Заявою Верховної Ради оприлюднили на офіційному сайті парламенту. У заяві, окрім засудження дій Росії, народні депутати закликали іноземні держави та міжнародні організації не визнавати незалежність незаконних самопроголошених утворень в ОРДЛО і утримуватися від будь-яких дій чи кроків, які могли б бути витлумачені як їх визнання. Верховна Рада констатує той факт, що Російська Федерація є агресором - стороною конфлікту і весь цей час її війська знаходилися і продовжують знаходитися на тимчасово окупованих територіях України. Підтримує ініціативу Президента України про скликання термінового розширеного засідання Ради Безпеки ООН з метою надання Україні реальних гарантій безпеки та забезпечення негайних дій з боку Ради Безпеки ООН задля ефективної деескалації і допомоги Україні у відновленні її суверенітету та територіальної цілісності у межах міжнародно визнаних кордонів Верховна Рада закликала запровадити додаткові жорсткі секторальні, фінансові та персональні санкції проти Російської Федерації та її керівництва, включно з замороженням запуску Північного Потоку-2, відключення Російської Федерації від міжнародної міжбанківської системи передачі інформації та здійснення платежів (SWIFT) та заборону експорту до Російської Федерації високих технологій, зокрема тих, що стосуються російського військово-промислового комплексу та енергетичного сектору. Народні депутати також  закликали уряди та парламенти іноземних держав прискорити надання комплексної, у тому числі оборонної, допомоги, спрямованої на посилення здатності Української держави реагувати на загострення безпекової ситуації з боку Російської Федерації, а також підтримувати економіку України та її фінансову стабільність.

20:00  Путін підвищує ставки: назвав умови деескалації та висловився щодо кордонів «ЛДНР».

На брифінгу в Москві серед вимог деескалації ситуації навколо України президент РФ Володимир Путін назвав відмову України від Криму та планів щодо вступу в НАТО. Ще одна його вимога - демілітаризація України. Водночас, він додав, що вирішення проблеми Донбасу вже нібито «стало неактуальним». За його словами «Мінських угод більше не існує», а визнані ним «республіки» на Донбасі він збирається визнавати в межах усієї території Донецької та Луганської областей України. Він зазначив, що точніші кордони мають бути окреслені в процесі переговорів представників цих псевдореспублік з українською владою. Тож, загострення ситуації на Донбасі може мати продовження.

Рада Федерації Росії дозволила Путіну використовувати російську армію за кордоном.

Увечері 22 лютого Рада Федерації Російської Федерації задовольнила звернення президента РФ Володимира Путіна та дозволила використання російської армії за межами РФ. Таким чином верхня палата російського парламенту розв’язала руки Путіну для ведення війни на території інших держав, насамперед України. Куди направлять російську армію, якою буде там її чисельність та терміни перебування згідно постанови визначатиме одноосібно президент Росії. Документ набрав чинності з моменту його ухвалення.


21:40  Країни-члени Євросоюзу одноголосно схвалили санкції проти Росії через визнання самопроголошених «ДНР» та «ЛНР»

ЄС ввів санкції проти 351 депутата Держдуми, які проголосували минулого тижня за звернення до російського президента Володимира Путіна з пропозицією визнати «ЛДНР», а також проти 27 фізичних та юридичних осіб, які теж були причасні до «підриву чи загрозі територіальної цілісності України».

Санкції також будуть спрямовані на організації, що фінансують російські операції на Донбасі, а також банки, які фінансують людей, які «приймають рішення» в Росії, та представників оборонного сектору, повідомив Жозеп Боррель. Прийнято рішення обмежити доступ Росії до фінансового ринку ЄС.

За словами міністра іноземних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан, міністри іноземних справ країн-членів ЄС «одноголосно домовились щодо першого пакету санкцій» в зв'язку з визнанням Росією «ЛДНР».

21:55 Президент США Джо Байден оголосив про перший пакет санкцій проти Росії.

За словами Джо Байдена, повністю заблоковані два банки (VEB.RF і Russia’s «military bank») та запроваджені санкції проти суверенного боргу Росії.

- Це означає, що Росія не зможе запозичувати на міжнародних ринках, не зможе торгувати новими держоблігаціями на ринках. Від завтра ми запроваджуємо санкції проти російських еліт і їхніх родин, - заявив Джо Байден та додав, про зупинку Північного потоку-2.

Він також наголосив, що це перший пакет санкцій. І вони можуть бути посиленими у разі подальшої агресії РФ. 

22:05  Міністри закордонних справ «Великої сімки» ухвалили пакет санкцій проти Росії у відповідь на порушення Москвою її міжнародних зобов'язань.

Про це сповістилі міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс. За її словами, «потужні скоординовані санкції» будуть застосовані проти РФ щойно російські війська перетнуть кордони України. Обмежувальні заходи «вдарять» по Росії від Великої Британії, Японії, Італії, США, Канади, Франції та Німеччини.

22:40  Президент Володимир Зеленський підписав указ про призов резервістів в особливий період.

Ідеться про оперативний резерв — тобто громадян, які уклали відповідні контракти, а також військовослужбовців, які звільнилися з військової служби в особливий період. Загальної мобілізації проводити поки не планується.

- Маємо підвищити готовність українського війська до всіх можливих змін в оперативній обстановці... На сьогоднішній день немає потреби у загальній мобілізації. Нам необхідно оперативно доукомплектувати українську армію та інші військові формування, — зазначив президент у зверненні.

Він також анонсував проведення навчальних зборів резервістів системи територіальної оборони.

07:00  Япония вводит санкции против России за признание «ЛДНР»

Санкции Японии в отношении России предусматривают запрет на экспорт из «ЛДНР». Также они касаются суверенного долга РФ и запрета на выпуск новых российских облигаций.

07:05  Ленд-ліз для України. Міністр закордонних справ УкраїНи Дмитро Кулеба на брифінгу з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном заявив, що США відкриє Україні програму, подібну ленд-лізу в ході Другої світової війни - постачання озброєння і військової техніки «в оренду».

07:12  Захід припиняє перемовини з агресором.

Держсекретар США Ентоні Блінкен відмовився від зустрічі з очільником МЗС РФ Сергієм Лавровим. Про це рішення він повідомив під час спільної пресконференції з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Зустріч з Лавровим мала відбутися 24 лютого, щоб обговорити питання європейської безпеки, але за умови, що Росія не вторгнеться в Україну.

- Тепер, коли ми бачимо, що вторгнення починається й Росія чітко заявила про свою повну відмову від дипломатії, немає сенсу продовжувати цю зустріч, – зазначив Ентоні Блінкен.

За словами держсекретаря США, перед тим, як ухвалити рішення, він поцікавився думкою союзників та партнерів. І всі вони погодились із таким кроком.

07:17  Австралія вводить економічні санкції проти Росії після визнання нею «ЛДНР»

Санкції застосовуються до восьми росіян, яким буде заборонений в'їзд до Австралії та будь-які фінансові операції, пов’язані з австралійськими структурами і організаціями. Також санкції торкнуться одного державного банку Росії і банків, пов’язані з оборонною і військовою промисловістю.

 

Генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерріш заявив, що ООН не вважає миротворцями російських військовослужбовців, які увійшли на територію, контрольовану дотепер угрупованнями «ДНР» та «ЛНР».

- Коли війська однієї країни входять на територію іншої країни без її згоди, вони не безсторонні миротворці. Вони взагалі не миротворці, – сказав генеральний секретар ООН.

Ґутерріш закликав Росію повністю дотримуватися Статуту ООН:

- Принципи Статуту ООН – це не меню a la carte. Їх не можна застосовувати вибірково. Держави-члени ООН прийняли їх усі і повинні дотримуватися їх усіх, - зазначив він.

14:15 Росія терміново евакуює своїх дипломатів з України.

Росія 23 лютого почала евакуацію персоналу з посольств та генконсульств, які були розміщені в Україні. Евакуація російських представництв почалася у Києві, Одесі, Львові та Харкові.

Доповнюєсться...

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 22

325
22 лютого 2022 10:55

Украина для России потеряна навсегда. В глазах украинцев теперь Россия - оккупант и агрессор на десятилетия, а то и на столетия.


121 63
4 380
1
22 лютого 2022 11:01

Цитата: Pereselenets

Украина для России потеряна навсегда. В глазах украинцев теперь Россия - оккупант и агрессор на десятилетия, а то и на столетия.

она таковой стала еще в 14 году


109 52
642
22 лютого 2022 11:04

Цитата: Pereselenets

Украина для России потеряна навсегда. В глазах украинцев теперь Россия - оккупант и агрессор на десятилетия, а то и на столетия.

Ваші слова - та Богу б у вуха...

 

Бо багато хто, в т.ч. янелох, вважають, що "не всьо так адназначна"


70 59
54
22 лютого 2022 11:23

ого пафосные заголовки..прям драмкружок


52 71
680
22 лютого 2022 12:46

Думаю Путин дальше ЛДРН не двинется, сделал себе буферную зону по типу Осетии и Абхазии. Хотя от деда-маразматика можно что угодно ожидать.

 


50 25
4 380
1
22 лютого 2022 12:50

Цитата: JJAbrams

Думаю Путин дальше ЛДРН не двинется, сделал себе буферную зону по типу Осетии и Абхазии. Хотя от деда-маразматика можно что угодно ожидать.

 

судя по его тезисам, что Украины не существует и что у нас тут каратели, то маразматик имеет другую цель- вся территория, но в зависимости от реакции . Нашей реакции и реакции мира. 


59 37
680
22 лютого 2022 12:56

Кстати, Медведчука, партии Шария, ОПЗЖ все это кодло на передовую!


54 48
137
22 лютого 2022 12:58

Цитата: JJAbrams

Думаю Путин дальше ЛДРН не двинется, сделал себе буферную зону по типу Осетии и Абхазии. Хотя от деда-маразматика можно что угодно ожидать.

 

Не тешьте себя иллюзиями. Русня остановится только после того когда мы им наваляем и там где мы им наваляем. До этого момента будет лезть везде где увидит наименьшую возможность.

Гопники они такие. )


83 42
0
22 лютого 2022 13:33

 Речь до подписания...Не поленитесь на ютюбе его послушать, как он задыхался от ненависти... Где перечислял, какой "занепад" в Украине промышленности, упоминая четыре огромных предприятия, в числе которых! Кременчугский сталелитейный! Да он знает о государстве Украина лучше, чем то, как живут в его собтвенной странеrage Откудаimp так иформирован? ах да, у нас же нет пятой колонны...

 


62 36
307
22 лютого 2022 13:41

Буду сражаться за родную землю, как смогу.

Кто тоже - ставь лайк.

Кто предатель - ставь дизлайк


96 40
19
22 лютого 2022 13:53

Наш вибір дуже простий – боронити свою країну, свій дім, своїх рідних. Для нас нічого не змінилося??


75 33
166
22 лютого 2022 16:27

Цитата: JJAbrams

Кстати, Медведчука, партии Шария, ОПЗЖ все это кодло на передовую!

Зачем? чтоб сразу перешли в стан врага? Национализировать имущество у всех поддерживающих пуйла и выгнать нах...


44 34
45
22 лютого 2022 17:14

"Народні депутати також закликали уряди та парламенти іноземних держав прискорити надання комплексної, у тому числі оборонної, допомоги"

О как... А со своих карманов депутатам слабо скинутся хотя бы по 5% от сумм указанных в декларациях (я даже не говорю про неуказанные). А то как восемь лет с простих рабочих всей Украины военный сбор с зар. платы драть и не построить не одного завода для оборонки так это мы можем. А когда придавило - иностранные государства ускорьтесь нам помогать. Хоть раз бы сделали что то полезно для страны.


76 3
0
22 лютого 2022 17:20

Почему не объявлено военное положение и на законодательном уровне не объявлена война? Существует реальная угроза вторжения и нарушения существующих государственных границ, а по сути просто наблюдается банальное и аналогичное повторение Крымского сценария. Санкции Запада – это фикция, ни одной санкции лично против Путина не введено до сих пор. Получается, нас нагло обманывают как здесь, так и там?


45 24
45
22 лютого 2022 17:30

Цитата: Juja

Почему не объявлено военное положение и на законодательном уровне не объявлена война? Существует реальная угроза вторжения и нарушения существующих государственных границ, а по сути просто наблюдается банальное и аналогичное повторение Крымского сценария. Санкции Запада – это фикция, ни одной санкции лично против Путина не введено до сих пор. Получается, нас нагло обманывают как здесь, так и там?

 

Ни кто же еще не признал что войска РФ на территории ЛДНР. Вот и получается что как в драке – если тебя спровоцировали и ты первый ударил, то ты виноват, хоть и ударил один раз, а получил сто один. Так и тут, провокации и если мы объявим войну, то РФ перейдет в статус жертвы.     


35 6
423
22 лютого 2022 17:50

Цитата: zzzzzz
что Украины не существует и что у нас тут каратели, то маразматик имеет другую цель- вся территория, но в зависимости от реакции . Нашей реакции и реакции мира. 
Цитата: DNIWE
Кто предатель - ставь дизлайк
ну судячи по дизлайкам ,тим особам (не рахую їх за людей)подобається бути ніким і нічим .Ви для kацапів -ніхто ,бидло ,хохли і малороси ,і взагалі не люди ,ви ніхто ,лижіть і далі дупу путіну.


44 38
307
22 лютого 2022 18:18

Цитата: Olexander

 ну судячи по дизлайкам ,тим особам (не рахую їх за людей)подобається бути ніким і нічим .Ви для kацапів -ніхто ,бидло ,хохли і малороси ,і взагалі не люди ,ви ніхто ,лижіть і далі дупу путіну.

я не знаю на шо вони сподiваються, може думають шо якось вийде пропiтлять i тихенько закосить пiд дурочка? Особисто в мене рука не дрогне, зараз не до сентиментiв, так шо або вони з нами або проти нас.

Як кажуть кaцaпи "Ничево личнава"


40 31
383
22 лютого 2022 18:21

Цитата: Olexander
не рахую їх за людей
так то не люди-боти голімиє


33 33
99
1
23 лютого 2022 06:36

захлебнутся собственной блевотиной


13 12
114
23 лютого 2022 11:21

вова .уйло!!! Украина не станет на колени перед кремлевскими мразями!!


18 4
0
23 лютого 2022 11:59

Опг воно на то й опг, тільки й знають, що віджати, вбити і т.д.

Нажаль дивуватись тут нічого бо в рф це і є яскраві 100% представники опг 90-х при владі.

Вони не зупиняться ніколи...Вони тільки силу й розуміють, тож ніяких санкцій, переговорів тут не може бути, це їх аж ніяк не лякає і не зупиняє. 

На їх силу відповідати застосуванням нашої сили!


10 4
1 457
23 лютого 2022 12:21

Цитата: Azs
тож ніяких санкцій,
та какие санкции, санкции, кроме на нефть и газ, это разве санкции? имитация...


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх