«Між нами, дівчатками»: унікальний б'юті-коворкінг відкрили у Кременчуці

20.01.2022, 10:00 Переглядів: 8 136

 

Він знаходиться на бульварі Пушкіна, 11

У самому центрі Кременчука відкрито б'юті-коворкінг «Між нами, дівчатками» - перший в Україні коворкінг у сфері косметології такого формату. Це сучасна та унікальна у своєму роді компанія в індустрії краси, яку створила Вікторія Савченко – дерматокосметолог, ерготерапевт з 15-річним досвідом роботи у сфері косметології.

Коворкінг – це простір, який орендують для роботи. При цьому на території є все необхідне для комфортного надання послуг. «Між нами, дівчатками» – це б'юті-коворкінг для тих, хто створює красу.

Б'юті-коворкінг – це погодинна оренда обладнаного робочого місця. Майстер має можливість працювати на себе в добре обладнаному місці у самому центрі Кременчука, а не приймати клієнтів вдома або віддавати відсоток салону краси. Він має можливість працювати зі своєю клієнтською базою, яку вже має, та паралельно залучити велику кількість нових клієнтів. Це дозволяє самостійно планувати кількість робочих днів та годин. Працювати так, як буде зручно самому майстру.

Адміністратори працюють тільки з майстрами. Спілкування з клієнтами майстра повністю виключено. Це позбавляє майстрів хвилювань втратити свою клієнтську базу.

Кременчужанка Вікторія Савченко – косметолог зі стажем роботи понад 15 років – розповіла, що ідея створення коворкінгу виникла у процесі аналізу професійного шляху косметолога. Вона йшла до цього дуже довго. Вклала безліч фінансів та часу для того, щоб досягти такого значного результату та успіху. А саме – стати власницею вже давно діючого салону краси та новоспеченого б'юті-коворкінгу. При цьому вона змогла залишитися практикуючим спеціалістом, що не тільки дарує жінкам молодість та красу, а ще й ділиться своїми знаннями з молодими колегами, проводячи навчання роботі на новітньому обладнанні на базі коворкінгу.

До сьогодні у молодого майстра було два шляхи: працювати на інших, але далеко не завжди отримувати гідну оплату, або самостійно шукати та залучати фінанси на оренду приміщення та придбання обладнання без гарантій отримання результату, ризикуючи помилитися і втратити все. Тому і виникла ідея запропонувати ще один варіант. А саме дати майстру-початківцю можливість обслугувати свого клієнта, маючи лише 100 грн у кишені (саме стільки коштує година оренди простору у коворкінгу). Тобто дає стовідсоткову можливість уникнути ризику втрати вкладень.

- У нашому коворкінгу є шість затишних б'юті-просторів, які повністю облаштовані. Тиха спокійна музика, аромосвічки, зелений мох, багато світла й тепла, все продумано до дрібниць. Це створює атмосферу затишку, безпеки та комфорту. Орендувати місце у коворкінгу можна як на 1 годину, так і та добу. Або навіть тиждень. У просторах можуть працювати масажисти, лешмейкери, реабілітологи, косметологи або майстри перманентного макіяжу. Для цих майстрів також надають в оренду новітнє косметологічне обладнання. Щоб ним скористатися — необхідно пройти навчання. Це захистить від ризиків нанесення шкоди здоров’ю клієнта. Тим паче, що коштує навчання лише 1000 грн. Набувши нових навичок роботи на косметологічному обладнанні, спеціаліст зможе підвищити свій середній чек, - зауважила власниця б'юті-коворкінгу Вікторія Савченко.

У б'юті-коворкінгу можна не тільки працювати, підвищувати свою кваліфікацію, а й дізнаватися про нові тенденції у сфері краси та організації бізнесу.

Якщо ви захоплюєтеся б'юті-сферою і хочете перетворити своє хобі на високооплачувану престижну професію, сміливо записуйтесь на б'юті-курси і починайте свій шлях до високого заробітку, займаючись улюбленою справою.

Б'юті-коворкінг «Між нами, дівчатками» це:

  • оренда робочого простору для майстрів б'юті-індустрії;
  • широкий вибір новітнього обладнання для найвибагливіших клієнтів;
  • навчання апаратній косметології;
  • територія без керівників, лише Ви і Ваш клієнт;
  • можливість самостійно планувати свій графік;
  • вигідні умови співпраці.

Чекаємо саме Вас, щоб розповісти про найпотаємніше!

Ми знаходимося за адресою: бульвар Пушкіна, 11, телефон: 098-303-53-53

Ми у соцмережах:

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх