Трохи добра: як пасажири та водій автобуса врятували 73-річну непритомну кременчужанку

5.01.2022, 10:01 Переглядів: 15 532 Коментарів: 3

 

Тамара Григорівна звернулася до редакції, аби висловити подяку небайдужим містянам

До редакції з незвичайним проханням звернулася 73-річна кременчужанка Тамара Григорівна. Вона хотіла подякувати людям, які допомогли, коли їй стало зле у громадському транспорті.

Ввечері 30 грудня пані Тамара, яка живе на Молодіжному, сіла до автобуса №25 на зупинці «Героїв України», аби доїхати до Центрального ринку, а звідти – на Занасип, де працює. Коли близько 18.00 вона хотіла вийти з транспорту, їй стало погано.

- Мені треба було виходити, я стояла у дверях і все... Я після цього більше нічого не пам'ятаю, - розповідає Тамара Григорівна.

Жінка знепритомніла і впала прямо біля дверей автобуса. Отямилася вона, коли незнайомка бризкала їй на обличчя водою, аби привести до тями. Люди сказали пані Тамарі, що вона двічі втратила свідомість.

- Мені всі почали допомагати – і пасажири, і водій, і кондуктор. Я нікого з них не знала. Мене привели до тями і я трошки почала розуміти, що відбувається. Знаючи, що мені треба на роботу, я сказала: «Все, все, я піду!» Але люди мене не відпустили, тому що бачили, що мені все одно погано. У мене випала вставна щелепа, жінка підняла її і мені в кишеню куртки поклала.

Автобус зупинили, далі за маршрутом на Крюків він не поїхав; водій викликав «швидку». Частина людей, які допомагали пані Тамарі, залишилася разом з нею до приїзду медиків.

- Один чоловік мене за плече підтримував, а інший – збоку, – згадує кременчужанка.

Коли бригада екстреної медичної допомоги була на місці, вона обстежила жінку. І хоч Тамара Григорівна – діабетик, і кожного дня вранці та ввечері має робити по два уколи інсуліну, цукор у неї був у нормі, як і кров'яний тиск. Тому причину втрати свідомості не встановили. Медики хотіли забрати жінку до Першої міської лікарні, але вона підписала відмову, бо мала їхати на роботу.

Під'їхав інший автобус, куди пересадили всіх пасажирів, а водій з кондуктором до кінця залишалися з Тамарою Григорівною.

- Коли я потроху почала рухатися, я вийшла з автобуса і чекала інший, щоб їхати на роботу на Занасип. Я хочу подякувати тим людям, які не пройшли повз, а допомагали, вони добрі та чуйні. Вони всі турбувалися! Навіть коли я вийшла з автобуса, чекала інший і обперлася об стовп, до мене підійшов хлопець і спитав: «Ну як вам? Не погано?» Я думаю, що все ж більше хороших людей, ніж поганих. Цей випадок це довів.

Ось таку історія розповіла нам кременчужанка на противагу тій, коли чоловіка ногою виштовхнули з автобуса і він втратив свідомість, а всі пасажири поїхали далі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 658
5 січня 2022 16:29

Повезло,если бы это были сотрудники КТУ,печально было.


3 1
104
6 січня 2022 06:54

Есть ещё люди в наше время!!!! Но 73 и на работу? Зто нормально? Реформисты.....


5 0
0
6 січня 2022 13:47

Дожили! 73 года, скорую вызвали, а на работу все равно идти надо! Это хуже рабства, довели до ручки


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх